ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

6973.98.27.13

28210.61.28.63

Η Αποφράξεις ΡΟΗ, είναι η πρώτη εταιρεία στα Χανιά με έμπρακτα αποτελέσματα και με εγγύηση στον τομέα της άντλησης υδάτων, των απολυμάνσεων και των αποφράξεων στα Χανιά. Με μακρόχρονη εμπειρία πάνω από είκοσι χρόνια, είμαστε δίπλα σας άμεσα, ταχύτατα και αποτελεσματικά.

Με προσωπικό έμπειρο με διαρκής ενημέρωση και συνεχής εκπαίδευση, και με ενισχυμένο στόλο και ανανεωμένα αποφρακτικά μηχανήματα αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων στα Χανιά και σε όλο τον Νομό.

Τι είναι η άντληση υδάτων στα Χανιά

Ως άντληση υδάτων εννοούμε την διαδικασία που κάνουμε για να αντλήσουμε τα νερά έξω από τους χώρους μας.  Αυτή η έννοια χρησιμοποιείται περισσότερο σε περιπτώσεις πλημμύρας και διαρροής ή βλάβης τους συστήματος της ύδρευσης.

Οι έντονες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, οι έντονες καταιγίδες και οι νεροποντές συχνά δημιουργούν αρκετά προβλήματα στις κατοικίες μας και στους επαγγελματικούς μας χώρους. Τις πιο πολλές φορές είμαστε απροετοίμαστοι για τέτοιες καταστάσεις καθώς δεν μπορούμε να τις προβλέψουμε, ούτε να φανταστούμε το μέγεθος της ζημιάς που μπορεί να προκύψει.

Έτσι ερχόμαστε αντιμέτωποι με πλημμυρισμένους χώρους και καταστροφές και φθορές σε έπιπλα, συσκευές και άλλα αντικείμενα. Όταν η στάθμη του νερού είναι αρκετά υψηλή υπάρχει και κίνδυνος βραχυκυκλώματος ή ηλεκτροπληξίας, καθώς το νερό είναι καλός αγωγός του ρεύματος.

Τα βουλωμένα φρεάτια στους δρόμους εμποδίζουν το νερό να περάσει στην αποχέτευση και με την πίεση που έχει δημιουργούνται ορμητικοί χείμαρροι που παρασέρνουν μαζί τους αντικείμενα, χώματα, ρίζες, φύλλα και σκουπίδια.

Τα ορμητικά τους νερά, με την πίεση που έχουν εισβάλουν σε κάθε είσοδο ή έξοδο των χώρων, ειδικά σε χώρους ισόγειους και υπόγειους. Με αποτέλεσμα στάσιμα μολυσμένα νερά να υπάρχουν στους χώρους μας, καταστρέφοντας την περιουσία μας ενώ δημιουργείτε υγρασία και μούχλα στα τοιχώματα, και αναπτύσσονται μικροοργανισμοί βλαβεροί για την υγεία μας.

Άντληση υδάτων σε επαγγελματικούς χώρους στα Χανιά

Η Αποφράξεις Ροή, βρίσκεται δίπλα σας να αντιμετωπίσει έκτακτα φαινόμενα πλυμμήρας να προβεί σε οποιαδήποτε άντληση υδάτων χρειάζεται ο χώρος σας, σε όλα τα Χανιά και τον ευρύτερο νομό. Η επαγγελματικοί χώροι στην πλειοψηφία τους βρίσκονται σε ισόγεια πολυκατοικιών και είναι εκτεθειμένοι περισσότερο στις πλημμύρες. Όλοι οι επαγγελματικοί χώροι μπορεί να αντιμετωπίσουν πρόβλημα πλημμύρας, αν υπάρξει κάποια διαρροή στο σύστημα της ύδρευσης και δεν εντοπιστεί άμεσα.

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει την αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων σε επαγγελματικούς χώρους,  προλαμβάνοντας την ζημιά χωρίς να προκληθούν επιπλέον προβλήματα.

Είμαστε στη διάθεση σας, με ένα τηλεφώνημα αναλαμβάνουμε άντληση υδάτων σε κάθε επαγγελματικό χώρο στα Χανιά και στον ευρύτερο Νομό όπως ενδεικτικά σας αναφέρουμε:

 • Άντληση υδάτων σε εργοστάσια στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε βιομηχανικούς χώρους στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε βιοτεχνίες στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε συνεργεία αυτοκινήτων στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε γκαράζ στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε γραφεία στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε καταστήματα στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε υπόγεια καταστήματα στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε κλειστά πάρκινγκ στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε καταστήματα εστίασης στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε ξενοδοχεία στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε τουριστικά καταλύματα στα Χανιά

Άντληση υδάτων σε κατοικίες στα Χανιά

Εκτός από τις νεροποντές και τα έντονα καιρικά φαινόμενα, μια βουλωμένη σωλήνωση μπορεί να είναι η αιτία για να γεμίζει το σπίτι σας με νερά και λύματα που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα πήγαιναν στο αποχετευτικό σας σύστημα. Τεράστιο πρόβλημα επίσης θα μπορούσε να προκληθεί από διαρροή του δικτύου ύδρευσης ή ακόμα και από τις εγκαταστάσεις της θέρμανσης.

Δεν χρειάζεται όμως να πανικοβάλλεστε γιατί αν αντιληφθήκατε εγκαίρως το πρόβλημα μπορείτε να προλάβετε τις συνέπειες της πλημμύρας, με ένα τηλεφώνημα στην εταιρεία μας.

Εμείς στην Αποφράξεις Ροή, έχουμε την λύση που χρειάζεστε και μόλις μας καλέσετε, μέσα σε ελάχιστο χρόνο ερχόμαστε στο χώρο σας, επιδιορθώνοντας την ζημιά, αντλώντας τα νερά με σύγχρονα μηχανήματα άντλησης υδάτων  αποτρέποντας συνέπειες καταστροφής της περιουσίας σας.

Όποιος και να είναι ο χώρος σας,  η εταιρεία μας είναι πάντα στη διάθεση σας για κάθε άντληση υδάτων σε όλες τις κατοικίες στα Χανιά.

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε κατοικίες στα Χανιά που αναλαμβάνουμε:

 • Αντλήσεις υδάτων σε μονοκατοικίες στα Χανιά
 • Αντλήσεις υδάτων  σε διαμερίσματα στα Χανιά
 • Αντλήσεις υδάτων σε υπόγειες κατοικίες στα Χανιά
 • Αντλήσεις υδάτων σε ημιυπόγειες κατοικίες στα Χανιά
 • Αντλήσεις υδάτων σε εξοχικές κατοικίες στα Χανιά
 • Αντλήσεις υδάτων σε κλειστές βεράντες στα Χανιά
 • Αντλήσεις υδάτων σε αποθήκες στα Χανιά
 • Αντλήσεις υδάτων σε κλειστά πάρκινγκ στα Χανιά

 Αντλήσεις υδάτων και αποφράξεις κάθε είδους

Με ολοκληρωμένα αποτελέσματα και με εγγύηση η Αποφράξεις Ροή, αντιμετωπίζει κάθε είδους απόφραξη , αντλήσεις υδάτων, απολυμάνσεις και απεντομώσεις στα Χανιά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και με μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα σε ετοιμότητα 24ώρες το 24ωρο και σας παρέχει μοναδικές και καινοτόμες υπηρεσίες σε επαγγελματικούς χώρους, κατοικίες, ξενοδοχεία και εξοχικά.

Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες όπως:

 • Απόφραξη κάθετης σε κουζίνα στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης σε τουαλέτα στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετων υδρορροών στα Χανιά
 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό στα Χανιά
 • Απόφραξη μπανιέρας στα Χανιά
 • Απόφραξη νιπτήρα στα Χανιά
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας στα Χανιά
 • Απόφραξη λεκάνης στα Χανιά
 • Συντήρηση Αποφράξεων στα Χανιά
 • Συντήρηση αποχέτευσης στα Χανιά
 • Έλεγχος με κάμερα στα Χανιά

Γιατί να επιλέξετε την Αποφράξεις Ροή για την άντληση υδάτων στα Χανιά;

Γιατί δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, που χτίζονται και επιβεβαιώνονται στο πέρασμα του χρόνου, καθώς εδώ και δύο δεκαετίες σε όλα τα Χανιά, αποτελούμε πρώτη δύναμη και δεν υπάρχει ούτε ένας δυσαρεστημένος πελάτης από τις υπηρεσίες μας. Στόχος μας είναι να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα που προκύπτει με πλημμυρισμένους χώρους και με αποφράξεις κάθε είδους, και πάντα το καταφέρνουμε με μεγάλη επιτυχία.

Τα λιμνάζουσα νερά συχνά είναι πηγές μικροβίων και βακτηρίων που προκαλούν μολύνσεις, μούχλα και υγρασία. Η εταιρεία μας χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα μηχανήματα για την άντληση υδάτων επεμβαίνει ακόμα και στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές και ελαχιστοποιεί τέτοια προβλήματα, ενώ μέσα στις υπηρεσίες μας είναι και οι απολυμάνσεις χώρων μετά από τέτοιες περιπτώσεις.

Περιοχές για άντληση υδάτων στα Χανιά

Ο στόλος μας αναπτύσσεται διαρκώς για να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα κάθε περιοχή, σε όλο τον Νομό των Χανίων, χωρίς να αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών μας. Κάθε πρόβλημα αντιμετωπίζεται μεμονωμένα και η ομάδα μας με απόλυτη διακριτικότητα και επαγγελματισμό επεμβαίνει σε όλους τους χώρους άμεσα.  Εξυπηρετούμε όλο τον Νομό και περιοχές όπως:

Χρήσιμες Συμβουλές Άντλησης Υδάτων

Τι να κάνω αν πλημμυρίσει ο χώρος μου;

Αν βρεθείτε προ τετελεσμένων γεγονότων με λιμνάζουσα νερά και πλημμυρισμένους χώρους, μην προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας το πρόβλημα. Πολλοί χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους να ωθήσουν το νερό από τους χώρους τους, και χάνουν πολύτιμο χρόνο πριν να καλέσουν τους ειδικούς. Ο χρόνος που κάποιος θα χάσει με το να αδειάζει το νερό με κάποιο κουβά ή λάστιχο εκτός σπιτιού, μετριέται σε χρήματα, καθώς όση περισσότερη ώρα παραμένει το νερό στο χώρο τόσα περισσότερα προβλήματα δημιουργεί. Τα φουσκωμένα έπιπλα, οι βραχυκυκλωμένες συσκευές και τα γεμάτα υγρασία τοιχώματα είναι δύσκολο να αποκατασταθούν.  Το κόστος άντλησης υδάτων από τους ειδικούς είναι πολύ λιγότερο σε σύγκριση με το κόστος επισκευής ή αντικαταστασης της περιουσίας κάθε χώρου. Για αυτό, καλέστε άμεσα τους ειδικούς στις αντλήσεις υδάτων!!

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Αν βρεθείτε αντιμέτωποι με χώρους με λιμνάζουσα νερά και αν θέλετε να ελέγξετε τις σωληνώσεις σας για τυχόν αποφράξεις επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε πάντα στην διάθεση σας όλο το 24ωρο κάθε μέρα.

 

Call Now Button