ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΦΑΚΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΦΑΚΙΑΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΦΑΚΙΑ

28210.61.28.63– 697.39.82.713

Με υπερσύγχρονα μηχανήματα, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και συνεχώς εξελισσόμενους στόλους, η Αποφράξεις Ροή δραστηριοποιείται στον χώρο των αποφράξεων, απολυμάνσεων και απεντομώσεων με μια εικοσαετή εμπειρία, στα Σφακιά Χανίων και σε όλο τον ευρύτερο νομό.

Το προσωπικό μας άψογα καταρτισμένο στον τομέα των αποφράξεων, της άντλησης υδάτων και των απολυμάνσεων-απεντομώσεων είναι στη διάθεση σας 24ώρες το 24ώρο κάθε μέρα, όλες τις Κυριακές και τις αργίες. Παρεμβαίνουμε άμεσα και εξυπηρετούμε μέσα σε ελάχιστο χρόνο κάθε είδους ανάγκη που προκύπτει στις αποφράξεις σας.

Η πολυετή μας πείρα, μας έχει κάνει πρώτη δύναμη στις αποφράξεις στα Χανιά και σε όλο τον νομό καθώς παρέχουμε υπηρεσίες με υπευθυνότητα, αξιοπιστία, επαγγελματισμό, εγγύηση και διακριτικότητα.

Αποφράξεις των επαγγελματικών χώρων στα Σφακιά Χανίων

Η Αποφράξεις Ροή, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στους επαγγελματικούς σας χώρους καθώς γνωρίζουμε τις ανάγκες για τη συνεχόμενη λειτουργία τους χωρίς προβλήματα και χωρίς επιπλοκές που προκαλούνται από τις βουλωμένες σωληνώσεις στο αποχετευτικό σας σύστημα.

Κάθε πρόβλημα, είναι για μια ακόμα πρόκληση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη επιτυχία, για αυτό όποιο πρόβλημα και να αντιμετωπίζετε, με ένα τηλεφώνημα το αναλαμβάνουμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μόλις λίγη ώρα αργότερα αφού μας καλέσετε.

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις, απολυμάνσεις και άντληση υδάτων σε επαγγελματικούς χώρους όπως:

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών στα Σφακιά Χανίων
 • Αποφράξεις εργοστασίων στα Σφακιά Χανίων
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων στα Σφακιά Χανίων
 • Αποφράξεις γραφείων στα Σφακιά Χανίων
 • Αποφράξεις καταστημάτων στα Σφακιά Χανίων
 • Αποφράξεις υπόγειων χώρων στα Σφακιά Χανίων
 • Αποφράξεις parking στα Σφακιά Χανίων
 • Αποφράξεις καταστημάτων εστίασης στα Σφακιά Χανίων
 • Αποφράξεις τουριστικών καταστημάτων στα Σφακιά Χανίων

Αποφράξεις κατοικιών στα Σφακιά Χανίων

Εκτός από τους επαγγελματικούς χώρους, οι κατοικίες είναι αυτές που συχνά αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις σωληνώσεις τους. Συχνά έχουμε κληθεί από τους πελάτες μας, να αντιμετωπίζουμε προβλήματα όπως βουλωμένος νεροχύτης κουζίνας ή λεκάνη τουαλέτας, και αυτό γιατί είναι τα πιο συχνά φαινόμενα απόφραξης στις κατοικίες. Μέσα από αυτές τις σωληνώσεις περνάνε διάφορα μικροαντικείμενα και σκουπίδια όπως( υπολείμματα φαγητού, χαρτί υγείας, γόπες και αποτσίγαρα, σερβιέτες, απορρυπαντικα, λίπη και λάδια) με αποτέλεσμα να διογκώνονται μέσα στις σωληνώσεις και να κολλάνε στα τοιχώματα δημιουργώντας απόφραξη.

Το έμπειρο προσωπικό μας έρχεται στην κατοικία σας στα Σφακιά Χανίων μέσα σε ελάχιστο χρόνο και αντιμετωπίζει προβλήματα όπως:

 • Αποφράξεις κατοικιών στα Σφακιά Χανίων
 • Αποφράξεις διαμερισμάτων στα Σφακιά Χανίων
 • Αποφράξεις μπαλκονιών στα Σφακιά Χανίων
 • Αποφράξεις εξοχικών στα Σφακιά Χανίων
 • Αποφράξεις ισόγειων κατοικιών στα Σφακιά Χανίων
 • Αποφράξεις ημιυπόγειων στα Σφακιά Χανίων
 • Αποφράξεις μονοκατοικιών στα Σφακιά Χανίων

Αποφράξεις Εξοχικών Κατοικιών στα Σφακιά Χανίων

Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα που ταλαιπωρεί συχνά τους πελάτες μας είναι το αποχετευτικό σύστημα στις εξοχικές κατοικίες τους στα Σφακιά και τα ανεπιθύμητα έντομα που βρίσκουν κάθε φορά που πηγαίνουν στο εξοχικό τους για διακοπές.

Το πρόβλημα των βουλωμένων αποχετεύσεων συμβαίνει συχνά στα εξοχικά καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι αποχετεύσεις είναι αδρανής. Τα νερά που υπάρχουν μέσα στεγνώνουν και κάθε είδους αντικείμενο ενώνεται με τα τοιχώματα μετατρέπεται σε σκληρή μάζα και προκαλεί φραγή.

Αν δεν θέλετε να βρεθείτε αντιμέτωποι με τα παραπάνω προβλήματα καλέστε την Αποφράξεις Ροή, για καθαρισμό και έλεγχο των σωληνώσεων σας, απολύμανση και απεντόμωση του χώρου σας. Ο στόλος μας είναι στη διάθεση σας, για να σας εξυπηρετήσει ανά πάσα ώρα, για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται στα εξοχικά σας.

Αποφράξεις σε ξενοδοχεία στα Σφακιά Χανίων

Τα ξενοδοχεία στα Σφακιά εξυπηρετούν μεγάλο όγκο τουριστών ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Για να κρατήσετε το πελατολόγιο σας και να διατηρήσετε την φήμη σας σε υψηλά επίπεδα, φροντίστε μαζί με τις υπηρεσίες που παρέχεται στους πελάτες σας, να διατηρείται καθαρούς τους χώρους σας. Ένα ξενοδοχείο που πληρεί τις προδιαγραφές σε θέματα υγιεινής και καθαριότητας είναι πρώτο στις επιλογές των τουριστών. Πολλές φορές ο καθημερινός και συνεπής καθαρισμός των χώρων δεν αρκεί. Η εταιρεία μας σας προσφέρει δελεαστικά πακέτα για κάθε σας ανάγκη. Για έλεγχο και καθαρισμό αποφράξεων, για απολυμάνσεις και απεντομώσεις και για μικροβιοκτονίες.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, η εταιρεία μας, δεσμεύεται να σας εξυπηρετήσει άμεσα, καθώς στόχος μας είναι η ανταπόκριση σε ελάχιστο χρόνο και η επίλυση κάθε σας προβλήματος με εγγύηση των αποτελεσμάτων εργασίας μας.

Αποφράξεις σε τουριστικές μονάδες στα Σφακιά Χανίων

Ακόμα και για τις τουριστικές μονάδες με τον τεράστιο όγκο δουλειάς, η Αποφράξεις Ροή, αναλαμβάνει για εσάς την δύσκολη δουλειά των αποφράξεων. Καταλαβαίνουμε ότι ο χρόνος σας είναι περιορισμένος  για να τον σπαταλάτε και αναλαμβάνουμε πλήρως τον έλεγχο και τον καθαρισμό των αποφράξεων σας.

Με την επιλογή κάποιου πακέτου συντήρησης, το εξειδικευμένο προσωπικό μας έρχεται στο χώρο σας και μετά από έλεγχο σας ενημερώνει για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν όπως καθαρισμός σωληνώσεων ή απολυμάνσεις και απεντομώσεις. Χωρίς κρυφές και έξτρα χρεώσεις, με άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Απαλλαχτείτε από προβλήματα αποφράξεων  καλώντας την Αποφράξεις Ροή ολόκληρο το 24ωρο για υποστήριξη και μείνετε και εσείς ικανοποιημένοι όπως και οι υπόλοιποι πελάτες μας.

Αποφράξεις κάθε είδους στα Σφακιά Χανίων

Η έννοια της απόφραξης είναι η διαδικασία που γίνεται για κάθε βουλωμένη σωλήνωση στο αποχετευτικό σας σύστημα, στα κεντρικά φρεάτια και στα είδη υγιεινής του χώρου σας.

Στην Αποφράξεις Ροή,  διαθέτουμε όλα τα υπερσύγχρονα μηχανήματα και τα προϊόντα που χρειάζεται ο χώρος σας για  κάθε είδους απόφραξη σωληνώσεων, κεντρικών φρεατίων και αποχετεύσεων. Με ένα τηλεφώνημα μέσα σε ελάχιστο χρόνο αναλαμβάνουμε κάθε μορφής απόφραξη στα Σφακιά Χανίων όπως ενδεικτικά σας παρουσιάζουμε:

 • Απόφραξη σε νιπτήρα στα Σφακιά Χανίων
 • Απόφραξη σε μπανιέρα στα Σφακιά Χανίων
 • Απόφραξη σε σιφόνι μπάνιου στα Σφακιά Χανίων
 • Απόφραξη σε λεκάνη στα Σφακιά Χανίων
 • Απόφραξη σε κάθετη τουαλετας  στα Σφακιά Χανίων
 • Απόφραξη σε υδρορροή βεράντας στα Σφακιά Χανίων
 • Απόφραξη σε κάθετη υδρορροών στα Σφακιά Χανίων
 • Απόφραξη σε νεροχύτη κουζίνας στα Σφακιά Χανίων
 • Απόφραξη σε κάθετη κουζινών στα Σφακιά Χανίων
 • Απόφραξη σε κεντρικό φρεάτιο με πιεστικό στα Σφακιά Χανίων
 • Καθαρισμός σε αποχέτευση με πιεστικό στα Σφακιά Χανίων
 • Έλεγχος με κάμερα στα Σφακιά Χανίων
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό στα Σφακιά Χανίων

Απολυμάνσεις και απεντομώσεις στα Σφακιά Χανίων

Οι χώροι που περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας, είναι συνήθως ο χώρος εργασίας μας και η κατοικία μας. Όλοι μας θέλουμε αυτοί οι χώροι μας να είναι καθαροί και με ιδανικές συνθήκες υγιεινής. Ειδικά οι χώροι που μένουν παιδιά, ηλικιωμένοι και κατοικίδια. Για να μην ανησυχείτε για πιθανή εστία μικροβίων και ιών στους χώρους σας εμπιστευτείτε την εταιρεία μας.

Διαθέτουμε υπερσύχρονο εξοπλισμό και πιστοποιημένα προϊόντα που δρουν αποτελεσματικά και εξοντώνουν κάθε είδους εντόμων, μικροβίων και μικροοργανισμών όπως της γρίπης και του κορωναϊού. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε κάθε χώρο όπως:

 • Απολύμανση- απεντόμωση σε κατοικίες στα Σφακιά Χανίων
 • Απολύμανση- απεντόμωση σε διαμερίσματα στα Σφακιά Χανίων
 • Απολύμανση- απεντόμωση σε επαγγελματικούς χώρους στα Σφακιά Χανίων
 • Απολύμανση- απεντόμωση σε πλοία στα Σφακιά Χανίων
 • Απολύμανση- απεντόμωση σε σκάφη στα Σφακιά Χανίων
 • Απολύμανση- απεντόμωση σε μέσα μαζικής μεταφοράς στα Σφακιά Χανίων
 • Απολύμανση- απεντόμωση σε ταξί στα Σφακιά Χανίων

 

Είμαστε στη διάθεση σας, ανά πάσα στιγμή, ακόμα και σε περιόδους υψηλής ζήτησης των υπηρεσίων μας, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Συμβόλαιο συντήρησης αποφράξεων στα Σφακιά Χανίων

Η εταιρεία μας,  με γνώμονα τους ευχαριστημένους πελάτες και με πλήρη αναγνώριση των αναγκών τους, σας δίνει την δυνατότητα επιλογής πακέτων συντήρησης των αποφράξεων σας στα Σφακιά Χανίων.  έλεγχος και καθαρισμός των αποφράξεων σας, είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να αμελείτε καθώς μπορείτε να προλάβετε σημαντικά προβλήματα που έχουν αρνητικές συνέπειες στον επαγγελματικό σας χώρο και στην κατοικία σας και η επιδιόρθωση τους μπορεί να κοστίζει μια περιουσία.

Με τις τακτικές και κατάλληλες συντηρήσεις στο δίκτυο σας, σε μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια βάση, ανάλογη των αναγκών σας, διατηρείτε τη υγιεινή και την καθαριότητα του χώρου σας, ώστε να εμποδίσετε τα μικρόβια και τα βακτήρια να αναπτυχθούν. Όλα μας τα συμβόλαια είναι προσαρμοσμένα στις δικές σας απαιτήσεις, πάντα με γνώμονα την σωστή σας εξυπηρέτηση,τα τέλεια αποτελέσματα και τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Άντληση Υδάτων στα Σφακιά Χανίων

Με τις έντονες βροχοπτώσεις συχνά παρουσιάζονται φαινόμενα, όπως οι ορμητικοί χείμαρροι που κουβαλάνε μαζί με τα νερά διάφορα σκουπίδια, ρίζες και κλαδιά που φράζουν τα κεντρικά φρεάτια, με αποτέλεσμα να τα λύματα από τις αποχετεύσεις να μην μπορούν να αποσυμφορηθούν στα φρεάτια και να δημιουργούνται υπερχειλίσεις από τις σωληνώσεις σας.

Αν αντιμετωπίζεται τέτοια προβλήματα καλέστε αμέσως την εταιρεία μας, κα θα επιλύσουμε το πρόβλημα σας άμεσα, χωρίς καμία καθυστέρηση και χωρίς επιμέρους προβλήματα που καταστρέφουν τους χώρους σας και τις περιουσίες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για όποιο πρόβλημα αποφράξεων και να αντιμετωπίζεται, για απολυμάνσεις, απεντομώσεις και αντλήσεις υδάτων, επικοινωνήστε μαζί μας και σύντομα η ομάδα μας θα βρίσκεται στο χώρο σας.

Συμβουλές Αποφράξεων

Πως γίνεται ο καθαρισμός και η συντήρηση στις αποχετεύσεις;

Το συνεργείο μας, μετά από την κλήση σας, έρχεται στο χώρο σας και αναλαμβάνει τον έλεγχο και τον καθαρισμό των σωληνώσεων σας.

Ανάλογα με το μέγεθος και την απόσταση των σωληνώσεων σας, χρησιμοποιούμε ειδικά μηχανήματα  όπως κάμερα, πιεστικά μηχανήματα, ηλεκτρονικές ντίζες και τα κατάλληλα προϊόντα αποφράξεων και καθαρισμού.

Δείτε περισσότερα για περιοχές αποφράξεων στα Χανιά:

Call Now Button