ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ

28210.61.28.63– 697.39.82.713

Η Αποφράξεις ΡΟΗ  δραστηριοποιείται στα Χανιά και στις Καλύβες Χανίων με πολυετή εμπερία στον τομέα των αποφράξεων των απολυμάνσεων, των απεντομώσεων και της άντλησης υδάτων σε κατοικίες τουριστικές μονάδες και σε κάθε επαγγελματικό χώρο.

Η εταιρεία μας, διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό που συνεχώς εκπαιδεύεται για να παραμείνουμε η πρώτη δύναμη στις αποφράξεις στα Χανιά και να εξυπηρετούμε κάθε σας ανάγκη και κάθε είδους απόφραξη σε νιπτήρες, λεκάνες, νεροχύτες, αποχετεύσεις και σωληνώσεις κάθε μέρα όλο το 24ωρο, κάθε μέρα ακόμα και τις Κυριακές και τις αργίες.

Εμπιστευτείτε μας για να απαλλαγείτε οριστικά από τα προβλήματα που δημιουργούν οι βουλωμένες σωληνώσεις. Με γνώμονα τις δικές ανάγκες, χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες βασιζόμενες στην διακριτικότητα, την αποτελεσματικότητα, την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό μας.

Αποφράξεις σε εξοχικές κατοικίες στις Καλύβες Χανίων 

Η Αποφράξεις ΡΟΗ, αναλαμβάνουν αποφράξεις και απολυμάνσεις στις εξοχικές σας κατοικίες και τα εξοχικά διαμερίσματα σας. Είναι οι χώροι που χρησιμοποιούνται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες και πρέπει να ελέγχονται πριν από κάθε διαμονή για να μην αντιμετωπίσετε αργότερα προβλήματα.

Οι σωληνώσεις μπορούν να βουλώσουν, καθώς παραμένουν για αρκετό καιρό αδρανής. Ότι έχει μείνει στις σωληνώσεις από την τελευταία σας επίσκεψη, μπορεί να σταματήσουν και να προκαλέσουν φραγή.

Τα εξοχικά που είναι δίπλα στη θάλασσα έχουν περισσότερη υγρασία που είναι εστία για διάφορα έντομα και μικροοργανισμούς. Πριν επισκεφτείτε το εξοχικό σας, καλέστε την εταιρεία σας, για έκτακες περιπτώσεις απόφραξης ή για να ελέγξουμε τις αποφράξεις σας, να κάνουμε απολύμανση και απεντόμωση στο χώρο σας, ώστε να απολαύσετε την διαμονή σας ευχάριστα.

Αποφράξεις σε κατοικίες στις Καλύβες Χανίων

Οι βουλωμένες σωληνώσεις είναι συχνά και καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στις κατοικίες μας. Η λάθος εγκατάσταση, η παλαιότητα και τα μικροαντικείμενα που ρίχνουμε από απροσεξία στις σωληνώσεις είναι οι κύριες αιτίες μιας απόφραξης. Οι νοικοκυρές, συχνά παραπονιούνται για αργή αποστράγγιση του νεροχύτη της κουζίνας και για έντονη δυσοσμία. Πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείται προϊόντα εμπορίου που ενδεχομένως να δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα καλέστε την Αποφράξεις Ροή στις Καλύβες Χανίων.

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας, για κάθε είδους αποφράξεις στην κατοικία σας, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα ερχόμαστε σε ελάχιστο χρόνο στο χώρο σας μετά από το τηλεφώνημα σας.

Αναλαμβάνουμε εργασίες σε κατοικίες στις Καλύβες Χανίων  όπως:

 • Αποφράξεις σε διαμερίσματα στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις σε κατοικίες στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις σε μπαλκόνια στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις σε ημιυπόγεια στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις σε ισόγεια στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις σε μονοκατοικίες στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις σε αποθήκες στις Καλύβες Χανίων

 

Αποφράξεις σε ξενοδοχεία και τουριστικές μονάδες στις Καλύβες Χανίων

Οι Καλύβες Χανίων αποτελούν πόλο έλξης τουριστών όλο το χρόνο και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα ξενοδοχεία και οι τουριστικές μονάδες  έχουν διαρκώς κόσμο και αυξημένο πελατολόγιο.

Οι επαγγελματίες στον κλάδο του τουρισμού, προσπαθούν να διατηρήσουν το πελατολόγιο τους, να αυξήσουν την ζήτηση τους και να διατηρήσουν την καλή τους φήμη, Οι κριτικές που δίνουν οι πελάτες συχνά αναφέρονται στον τομέα της καθαριότητας και της υγιεινής και δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό.

Για αυτό πρέπει τα ξενοδοχεία και οι τουριστικές μονάδες να πληρούν τις προδιαγραφές, στον τομέα της καθαριότητας και της υγιεινής. Τόσο για τους πελάτες όσο και για τους εργαζόμενους  ένα καθαρό περιβάλλον πληρεί τις απαιτήσεις λειτουργίας του.

Η εταιρεία μας, γνωρίζοντας τις ανάγκες σας για καθαριότητα και υγιεινή , βρίσκεται δίπλα σας, με πακέτα συντήρησης αποφράξεων και απολυμάνσεων χώρων για ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις.

Καλέστε την Αποφράξεις Ροή, για να διατηρείτε τον χώρο σας καθαρό, χωρίς ενοχλητικά έντομα και πηγές μικροβίων. Με εγγυημένα αποτελέσματα, χωρίς έξτρα χρεώσεις, ερχόμαστε σε ελάχιστο χρόνο μετά από το τηλεφώνημα σας.

Αποφράξεις σε επαγγελματικούς χώρους στις Καλύβες Χανίων 

Αν αντιμετωπίζεται προβλήματα αποφράξεων στους επαγγελματικούς σας χώρους στις Καλύβες Χανίων, εμπιστευτείτε την εταιρεία μας. Με υπερσύγχρονα μηχανήματα και  καταρτισμένο προσωπικό, αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Κάνουμε έλεγχο με κάμερες, για αποφράξεις που είναι σε μεγάλες αποστάσεις μέσα στις σωληνώσεις σας, και εντοπίζουμε την πηγή της βλάβης για να απαλλαγείτε οριστικά από τις βουλωμένες σωληνώσεις σας.

Πολλές φορές τα κεντρικά φρεάτια φρακάρουν από σκουπίδια, χώμα και ρίζες και κλείνουν την ροή των υδάτων από τις αποχετεύσεις. Τα λύματα μένουν στις σωληνώσεις και πιέζονται με αντίθετη ώθηση, δημιουργώντας υπερχείλιση νερού γύρω από νεροχύτες, σιφόνια και λεκάνες. Η έντονη δυσοσμία και τα λιμνάζουσα νερά δημιουργούν προβλήματα στην υγεία μας και φθορά στην περιουσία μας.

Για να αποτρέψετε την καταστροφή των συσκευών και της περιουσίας σας, καλέστε την Αποφράξεις Ροή. Εμείς ερχόμαστε στο χώρο σας, με ειδικά μηχανήματα προχωράμε στην άντληση υδάτων, και επιδιορθώνουμε την βλάβη στις αποφράξεις σας.

Ο χώρος που δέχεστε τους πελάτες σας, πρέπει να είναι καθαρός, χωρίς εστίες μετάδοσης μικροβίων και ιών. Κάντε απολύμανση, μικροβιοκτονία και απεντόμωση,  διατηρώντας την φήμη σας και το πελατολόγιο σας.

Τα προβλήματα αποφράξεων, απεντόμωσης και άντλησης υδάτων σε επαγγελματικούς χώρους, θα ανήκουν στο παρελθόν αν επιλέξετε την εταιρεία μας.

Δείτε επαγγελματικούς χώρους που αναλαμβάνουμε στις Καλύβες Χανίων:

 • Αποφράξεις και απολυμάνσεις σε γραφεία στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις και απολυμάνσεις σε βιομηχανίες στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις και απολυμάνσεις σε ισόγεια καταστήματα στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις και απολυμάνσεις σε ημιυπόγεια καταστήματα στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις και απολυμάνσεις σε χώρους parking στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις και απολυμάνσεις σε βιομηχανικούς χώρους στις Καλύβες Χανίων
 • Άντληση υδάτων στις Καλύβες Χανίων

Άντληση Υδάτων στις Καλύβες Χανίων

Οι έντονες βροχοπτώσεις, δημιουργούν χειμάρρους που συνοδεύονται από σκουπίδια, φύλλα και κλαδιά που φράζουν τα κεντρικά φρεάτια. Το νερό παραμένει στους δρόμους και με την πίεση που έχει εκτονώνεται μέσα στις κατοικίες.  Για όλους αυτό το φαινόμενο είναι δυσάρεστο καθώς καταστρέφονται έπιπλα και συσκευές. Μόλις αντιληφθείτε την ζημιά, επικοινωνήστε μαζί μας. Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε για την άντληση υδάτων αντιμετωπίζουν σε ελάχιστο χρόνο κάθε πλημμυρισμένο χώρο, εμποδίζοντας τις καταστροφικές συνέπειες μιας πλημμύρας.

Κάθε είδους απόφραξη στις Καλύβες Χανίων 

Η Αποφράξεις Ροή, είναι δίπλα σας για κάθε απόφραξη σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, όποιο και αν είναι το μέγεθος της απόφραξης. Το συνεργείο μας, εξελίσσεται διαρκώς, για να αντιμετωπίσει απολυμάνσεις, απεντομώσεις, άντληση υδάτων και αποφράξεις στις Καλύβες Χανίων όπως:

 • Καθαρισμός  σωληνώσεων κουζίνας στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις σε νιπτήρες  μπάνιου στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις σε μπανιέρες στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις σε κεντρικό δίκτυο στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις υδρορροών και σιφονιών βεράντας στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις λεκάνης τουαλέτας στις Καλύβες Χανίων
 • Καθαρισμός αποχετεύσεων με υδροβολή στις Καλύβες Χανίων
 • Έλεγχος σωληνώσεων με τη χρήση κάμερας στις Καλύβες Χανίων
 • Αντλήσεις υδάτων από κάθε χώρο στις Καλύβες Χανίων
 • Μηνιαία συντήρηση για έλεγχο αποφράξεων στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις κεντρικών σωληνώσεων με χρήση πιεστικού στις Καλύβες Χανίων
 • Καθαρισμός σε αποχετεύσεις με χρήση πιεστικού στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις σε κάθετες σωληνώσεις στις Καλύβες Χανίων

Απολυμάνσεις- απεντομώσεις  χώρων στις Καλύβες Χανίων 

Απολυμάνετε το χώρο σας και διατηρείστε τον καθαρό.  Δεν υπάρχει χειρότερο πρόβλημα, από ενοχλητικά έντομα όπως κατσαρίδες και κουνούπια, ειδικά τους πιο θερμούς μήνες. Κλονίζεται η ηρεμία του χώρου και δημιουργούνται προβλήματα ακόμα και στην υγεία μας. Επιπλέον τα ακάρεα από στρώματα και καναπέδες, δημιουργούν αλλεργίες και δερματικούς ερεθισμούς. Ένα ακόμα πρόβλημα και αρκετά ανησυχητικό είναι ο ιός της γρίπης και του κορωναϊού, που έχουν ανυπολόγιστες συνέπειες στην υγεία μας. Όσο και να καθαρίζετε σχολαστικά τους χώρους σας, στην ατμόσφαιρα παραμένουν μικροσωματίδια που μεταδίδονται ακόμα και από άψυχες επιφάνειες. Κάντε απολύμανση για τον κορωναϊό  και μικροβιοκτονία στις Καλύβες Χανίων με της Αποφράξεις Ροή.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, γνωρίζει πως να απολυμάνει τον χώρο σας και να κρατήσει μακρυά τα μικρόβια, για να μην κινδυνεύετε από ιώσεις μέσα στους χώρους σας. Εμπιστευτείτε μας και εξοικονομήστε χρήματα και χρόνο. Τα προϊόντα του εμπορίου έχουν απολυμαντική δράση, αλλά δεν καταστρέφουν το 100% των μικροβίων. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί πιστοποιημένα προϊόντα με απολυμαντική δράση, χωρίς έντονες οσμές και χημικά, και δεν προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα

 

Συντήρηση αποφράξεων στις Καλύβες Χανίων  με συμβόλαιο και εγγύηση

Η εταιρεία μας διαθέτει πακέτα για συντήρηση, έλεγχο και καθαρισμό αποφράξεων, καθώς και πακέτα απολύμανσης, απεντόμωσης και μικροβιοκτονίας, σε μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια βάση, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Όλα τα πακέτα μας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά, και προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας. Τα πακέτα μας, είναι ιδανικά για κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχεία. Κερδίστε χρόνο και χρήματα καθώς προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να μας καλέσετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας 24ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, για κάθε είδος απόφραξης,  για απολυμάνσεις, αντλήσεις υδάτων και απεντομώσεις. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε σας απορία.

Δείτε περισσότερα για Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στα Χανιά:

Call Now Button