ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις  στα Χανιά

6973.98.27.13

28210.61.28.63

Ο όρος απολύμανση συχνά συνδέεται με την απεντόμωση και την μυοκτονία. Αυτό συμβαίνει γιατί  τις περισσότερες φορές οι πελάτες μας  επιλέγουν τέτοιες υπηρεσίες συνδυαστικά.

Ως απολύμανση εννοείται η διαδικασία που γίνεται με κατάλληλα μηχανήματα και εξοπλισμό, ώστε να καταστραφούν μικρόβια, ιοί και μικροοργανισμοί από επιφάνειες και την ατμόσφαιρα των χώρων και των επιφανειών τους.Η απολύμανση σε συνδυασμό με την μικροβιοκτονία χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις έξαρσης κάποιας γρίπης ή πανδημίας, όπως η γρίπη του Η1Ν1 και του κορωναϊου με τον ιό (covid-19).

Η απεντόμωση από την άλλη πλευρά είναι η διαδικασία που γίνεται για να απομακρυνθούν έντομα και παράσσιτα από τους χώρους σας. Με ειδικά μηχανήματα εντοπίζονται οι εστίες και οι φωλιές των εντόμων και με τα καταλληλα μηχανήματα, απομακρύνεται κάθε φωλιά που μπορεί να προσθέσει και άλλα έντομα στο χώρο σας.

Γιατί να επιλέξετε την Αποφράξεις Ροή για απολυμάνσεις και απεντομώσεις;

Η Αποφράξεις Ροή διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα για απολυμάνσεις, άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και μακρόχρονη εμπειρία πάνω από 2ο χρόνια στον τομέα των απολυμάνσεων στα Χανιά. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα πιστοποιημένα και ελεγμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και δρουν αποτελεσματικά με 100% εξουδετέρωση και εξαφάνιση κάθε ιού και μικροοργανισμού.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, με την κατάλληλη τεχνογνωσία που το διακατέχει,  απολυμαίνει κάθε χώρο με ιδιαίτερη προσοχή και σε κάθε επιφάνεια που δεν φαντάζεστε ότι μπορεί να είναι φορέας κάποιων μικροοργανισμών.

Η απεντόμωση είναι υπόθεση ρουτίνας για εμάς, καθώς το συνεργείο μας, έχει μεγάλη εμπειρία και σας προσφέρει αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε εστιάζουν κατευθείαν στην απομάκρυνση των εντόμων από τους χώρους σας, ενώ με την κολλώδη ουσία που διαθέτουν κάθε έντομο το μεταφέρει στην φωλιά του και την καταστρέφει. Έπειτα, γίνεται απολύμανση για να απαλλαγείτε από τυχόν μικρόβια που μπορεί να μεταφέρουν τα έντομα και που προκαλούν διάφορες μολύνσεις.

Σε ποιους χώρους μπορείτε να κάνετε απολύμανση και απεντόμωση;

Απολύμανση και απεντόμωση χρειάζονται όλοι οι χώροι που χρησιμοποιούνται για την διαμονή σας ή την εργασία σας στα Χανιά, για να διασφαλίσετε την καθαριότητα και την υγιεινή σας.  Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας, συνιστούνται ανεπιφύλακτα καθώς δεν δημιουργούν αλλεργίες και αναπνευστικά και δερματολογικά προβλήματα και δεν επηρεάζουν τα κατοικίδια σας.

Επομένως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας, σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, εξοχικά, αποθήκες, μεταφορικά μέσα, πλοία, σκάφη και όπου κρίνεται απαραίτητο ότι πρέπει να κάνετε απολύμανση.

Πότε πρέπει να κάνετε απολύμανση και απεντόμωση;

Η απολυμανση και η απεντόμωση πρέπει να γίνονται σε κάθε χώρο όταν υπάρχουν ενδείξεις για μολύνσεις ή για ανεπιθύμητα έντομα. Αν για παράδειγμα η περιοχή που μένετε στα Χανιά έχει υψηλή υγρασία ή το κεντρικό φρεάτιο της αποχέτευσης έχει έντονη δυσοσμία, τότε συνιστάται να γίνεται απολύμανση και απεντόμωση για μην κυκλοφορούν στο σπίτι σας ανεπιθύμητα έντομα όπως οι κατσαρίδες και τα κουνούπια.

Επιπλέον σε περιόδους έξαρσης ιώσεων ή σε επιδημίες που προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην υγεία σας, προστατέψτε τον εαυτό σας, την οικογένεια σας, τις ευπαθής ομάδες διατηρώντας τον χώρο της κατοικίας και της εργασίας σας καθαρό.

Η Αποφράξεις Ροή, που εδρεύει  στα Χανιά,έρχεται στο χώρο σας για να αναλάβει κάθε μορφής απολύμανση, απεντόμωση ώστε να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά έντομα και τα μικρόβια μια και καλή. Η ομάδα μας με πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό, και με μηχανήματα αναβαθμισμένα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει προβλήματα με έντομα, ποντίκια και άλλα τρωκτικά.

Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις σε επαγγελματικούς χώρους στα Χανιά

Ο χώρος που εργαζόμαστε είναι ο καθρέφτης της δουλειάς μας και πρέπει να πληρεί όλους  τους κανόνες της υγιεινής τόσο για να αποφύγουμε πρόστιμα, αλλά περισσότερο για την υγεία μας. Η τακτική καθαριότητα με προσοχή και συνέπεια μερικές φορές δεν αρκεί. Για αυτό καλέστε την εταιρεία μας, που διαθέτει συγκεκριμένα πακέτα απολύμανσης και απεντόμωσης για επαγγελματικούς χώρους, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η Αποφράξεις Ροή, με τεχνογνωσία, και μηχανήματα πλήρως ανανεωμένα και εξειδικευμένα, έρχεται στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ελάχιστο χρόνο.

Δείτε επαγγελματικούς χώρους που αναλαμβάνουμε:

 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε εργοστάσια στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε βιομηχανικούς χώρους στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε βιοτεχνίες στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε συνεργεία αυτοκινήτων στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε γκαράζ στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε γραφεία στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε καταστήματα στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε υπόγεια καταστήματα στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε κλειστά πάρκινγκ στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε καταστήματα εστίασης στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε ξενοδοχεία στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε τουριστικά καταλύματα στα Χανιά

Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις σε κατοικίες  στα Χανιά

Πάντα φροντίζουμε να διατηρούμε τον χώρο της κατοικίας μας, ιδιαίτερα καθαρό.  Κανένας από εμάς δε θέλει χώρους μολυσμένους και φορείς μικροβίων και ανάπτυξης ασθενειών. Οι περισσότεροι πανικοβάλλονται και τρομάζουν με την εμφάνιση εντόμων και τρωκτικών στους χώρους τους, και καταφεύγουν σε εντομοκτόνα και χημικά του εμπορίου, που η δράση τους είναι προσωρινή και επιπλέον είναι ακατάλληλα για την υγεία καθώς τα συστατικά τους έχουν μέσα χημικά που δημιουργούν προβλήματα στο αναπνευστικό μας σύστημα.

Μην προσπαθείτε μάταια, με πειράματα και πατέντες που δεν αποδίδουν. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα με ένα τηλεφώνημα στην Αποφράξεις Ροή.

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για να ορίσουμε μαζί την επόμενη απολύμανση  και  την απεντόμωση του χώρου σας, ή να επιλέξετε κάποιο από τα ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και ελέγχου σωληνώσεων, με εγγυημένα αποτελέσματα και με τις πιο προσιτές τιμές.

.  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απολυμάνσεις και απεντομώσεις στις κατοικίες σας όπως:

 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε μονοκατοικίες στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις   σε διαμερίσματα στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε υπόγειες κατοικίες στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε ημιυπόγειες κατοικίες στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε εξοχικές κατοικίες στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε κλειστές βεράντες στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε αποθήκες στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε κλειστά πάρκινγκ στα Χανιά

Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις και αποφράξεις κάθε είδους στα Χανιά

Η Αποφράξεις Ροή είναι η πρώτη δύναμη στα Χανιά για τις απολυμάνσεις, τις απεντομώσεις και τις αποφράξεις κάθε είδους στις σωληνώσεις σας.  Διαθέτουμε τα καταλληλότερα και πιο καινοτόμα μηχανήματα άντλησης υδάτων και απόφραξης και πάντα είμαστε σε ετοιμότητα για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη με τις υπηρεσίες μας.

Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες όπως:

 • Απόφραξη λεκάνης στα Χανιά
 • Συντήρηση Αποφράξεων στα Χανιά
 • Απόφραξη νιπτήρα στα Χανιά
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας στα Χανιά
 • Συντήρηση αποχέτευσης στα Χανιά
 • Έλεγχος με κάμερα στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης σε κουζίνα στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης σε τουαλέτα στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετων υδρορροών στα Χανιά
 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό στα Χανιά
 • Απόφραξη μπανιέρας στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων στα Χανιά

Περιοχές για απολυμάνσεις-απεντομώσεις στα Χανιά

Η  εταιρεία μας, διαθέτει ανανεωμένο στόλο μηχανημάτων και οχημάτων για να καλύπτει όλες τις περιοχές στα Χανιά για απολύμανση, απεντόμωση, μυοκτονία, άντληση υδάτων και απόφραξη κάθε είδους.

Δίπλα σας 24ωρες το 24ωρο, κάθε ημέρα της εβδομάδας, σε γιορτές, Κυριακές και αργίες. Όπου και αν βρίσκεστε μπορούμε να σας καλύψουμε:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, ή αν αποφασίσατε να χρησιμοποιείσετε τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας. Το προσωπικό μας είναι συνεχώς στη διάθεση σας, και μέσα σε ελάχιστη ώρα, έρχεται στο χώρο σας, και αντιμετωπίζει κάθε σας πρόβλημα με ταχύτητα, αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και εγγύηση σε κάθε υπηρεσία μας.

Call Now Button