ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΙ ΧΑΝΙΩΝ

28210.61.28.63– 697.39.82.713

Η εταιρεία μας Αποφράξεις ΡΟΗ  με μακρόχρονη εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στο χώρο των αποφράξεων δραστηριοποιείται στα Χανιά και στο Καστέλι Χανίων, και με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα, είναι πάντα στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

 

 

Αναλαμβάνουμε  κάθε είδους απόφραξη σε βουλωμένους νιπτήρες, βουλωμένους νεροχύτες, σιφόνια και μπανιέρες, σε κατοικίες, ξενοδοχεία, τουριστικές μονάδες και σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους, ενώ είμαστε πρωτοπόροι στην άντληση υδάτων με τα ειδικά μηχανήματα που διαθέτουμε, στο Καστέλι και σε όλο τον Νομό Χανίων.

Η μακρόχρονη σχέση μας με τους πελάτες, βασίζεται στην αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό μας, την διακριτικότητα της ομάδας μας και τα άριστα αποτελέσματα των υπηρεσιών μας. Είμαστε στη διάθεση σας, και με κάθε σας τηλεφώνημα η ομάδα μας έρχεται στο χώρο σας στο Καστέλι σε ελάχιστο χρόνο αφού μας καλέσετε.

Μην ψάχνετε περιστασιακές λύσεις για τις αποφράξεις σας που σπαταλούν τον πολύτιμο χρόνο σας και σας κοστίζουν πολλά χρήματα. 

Αποφράξεις σε κατοικίες στο Καστέλι Χανίων

Το πρόβλημα των βουλωμένων σωληνώσεων είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα στις κατοικίες στο Καστέλι καθώς οι ιδιοκτήτες των κατοικιών, συχνά μας καλούν για κάποια βλάβη στις σωληνώσεις τους, για αργή αποστράγγιση του νεροχύτη, ή για τα στάσιμα νερά και όμβρια που μένουν στο στόμιο της λεκάνης της τουαλέτας.  Οι λόγοι που προκαλούν αποφράξεις συνήθως είναι:

 • Παλαιότητα των σωληνώσεων της αποχέτευσης
 • Λάθος εγκατάσταση και τοποθέτηση των σωληνώσεων
 • Μικροαντικείμενα και σκουπίδια που ρίχνουμε από απροσεξία στις αποφράξεις
 • Χαμηλή πίεση του νερού

Οι λύσεις του εμπορίου είναι μεν αποδοτικές, αλλά πιθανόν τα χημικά προϊόντα αποφράξεων μπορεί να επιμηκύνουν το πρόβλημα με διάβρωση στα είδη υγιεινής και φθορά στις σωληνώσεις. Για να μην αντιμετωπίσετε ποτέ ξανά τέτοια προβλήματα και να απαλλαγείτε από την έντονη δυσοσμία και από βουλωμένες σωληνώσεις στο αποχετευτικό σας σύστημα, η ομάδα μας, σας δίνει την λύση που χρειάζεστε. Με τα ειδικά για αποφράξεις ανά είδος μηχανήματα και προϊόντα χωρίς χημικά θα απαλλαγείτε οριστικά από τις αποφράξεις.

Καλέστε μας σήμερα κιόλας, και σε λίγη ώρα μετά, θα είμαστε στο χώρο σας!

 

Αναλαμβάνουμε εργασίες σε κατοικίες στο Καστέλι Χανίων  όπως:

 • Απόφραξη διαμερισμάτων στο Καστέλι Χανίων
 • Απόφραξη κατοικιών στο Καστέλι Χανίων
 • Απόφραξη μπαλκονιών στο Καστέλι Χανίων
 • Απόφραξη ημιυπόγειων στο Καστέλι Χανίων
 • Απόφραξη ισόγειων κατοικιών στο Καστέλι Χανίων
 • Απόφραξη αποθηκών στο Καστέλι Χανίων
 • Απόφραξη μονοκατοικιών στο Καστέλι Χανίων

Αποφράξεις σε εξοχικές κατοικίες στο Καστέλι Χανίων

Η Αποφράξεις ΡΟΗ, είναι πάντα στην διάθεση σας, για να απαλλαγείτε από τα προβλήματα των αποφράξεων και στις εξοχικές σας κατοικίες. Παρατηρείτε ότι, τα εξοχικά διαμερίσματα και οι κατοικίες που χρησιμοποιούνται για λίγο χρονικό διάστημα έχουν πρόβλημα με τις αποφράξεις τους,  και αυτό γιατί τα νερά και τα λύματα μένουν στάσιμα στις σωληνώσεις και με την πάροδο του χρόνου στεγνώνουν και μετατρέπονται σε μία ενιαία και σκληρή μάζα που προκαλεί απόφραξη στα τοιχώματα.

Επίσης, ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες των εξοχικών κατοικιών είναι οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες. Κατσαρίδες, διάφορα έντομα και ποντίκια, εμφανίζονται συχνά και κάνουν τις φωλιές τους στα άδεια εξοχικά.

Μην σας πιάνει όμως πανικός, η Αποφράξεις Ροη στο Καστέλι, αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προβλήματα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με τα καλύτερα μηχανήματα για αποφάξεις, απολυμάνσεις, μυοκτονίες και απεντομώσεις.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε! Τα υπόλοιπα τα φροντίζουμε εμείς για εσάς, με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και εγγύηση στα αποτελέσματα των εργασιών μας.

Αποφράξεις σε ξενοδοχεία και τουριστικές μονάδες στο Καστέλι Χανίων

Η ζήτηση των ξενοδοχείων και των τουριστικών μονάδων στο Καστέλι αλλά και σε όλο τα Χανιά, είναι αυξημένη όλο το χρόνο, λόγω του τουρισμού στην περιοχή. Κάθε επαγγελματίας στον κλάδο του τουρισμού, για να διατηρήσει την καλή του φήμη και να αυξάνει διαρκώς το πελατολόγιο του, πρέπει να προσαρμόζει τους χώρους του, ώστε να πληρούν κάποιες προδιαγραφές. Οι σημαντικότερες είναι η καθαριότητα και η υγιεινή των χώρων που μένουν οι πελάτες του.

Κανένας πελάτης δεν είναι ευχαριστημένος, όταν ο χώρος που πληρώνει για διαμονή, έχει έντονη δυσοσμία που προέρχεται από τις σωληνώσεις και όταν βρίσκονται στο χώρο ανεπιθύμητα έντομα.

Η Αποφράξεις ΡΟΗ,  αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες κάθε επιχείρησης προσφέρει πακέτα καθαρισμού και ελέγχου των αποφράξεων σας και πακέτα απολύμανσης και απεντόμωσης σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε χώρου, ώστε να μην παρουσιαστούν ποτέ ξανά στο μέλλον τέτοια προβλήματα.

Καλέστε την εταιρεία μας, για να διατηρείτε τον χώρο σας καθαρό, μακρυά από τα ενοχλητικά έντομα και τις πηγές μικροβίων και για να απαλλαγείτε από δυσάρεστες οσμές και αποφράξεις στις σωληνώσεις σας.

Αποφράξεις σε επαγγελματικούς χώρους στις Καλύβες Χανίων 

Ο χρόνος που περνάνε οι ιδιόκτητες και το προσωπικό σε χώρους εργασίας αναλογεί στο 1/3 του χρόνου όλο το 24ωρο. Μεγάλο ρόλο στην απόδοση των εργαζομένων παίζει ο χώρος και το περιβάλλον στο οποίο εργάζονται.  Σαν επαγγελματίες, πρέπει να διατηρείται το χώρο σας με άριστες προδιαγραφές υγιεινής και καθαριότητας, για το προσωπικό σας, τους ίδιους αλλά και τους πελάτες σας.

Για να μην σπαταλάτε τον χρόνο σας ψάχνοντας λύσεις που θα σας κοστίσουν αρκετά χρήματα, επιλέξτε πακέτα συντήρησης καθαρισμού, ελέγχου, απολύμανσης και απεντόμωσης από την εταιρεία μας. Σας παρέχουμε συνδυαστικά πακέτα, στις καλύτερες και ποιο προσιτές τιμές της αγοράς, για τις υπηρεσίες μας σε μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια βάση, αναλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Δείτε επαγγελματικούς χώρους που αναλαμβάνουμε στο Καστέλι Χανίων:

 • Αποφράξεις και απολυμάνσεις γραφείων στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις και απολυμάνσεις σε βιοτεχνίες στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις και απολυμάνσεις σε ισόγεια καταστήματα στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις και απολυμάνσεις σε ημιυπόγεια καταστήματα στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις και απολυμάνσεις σε χώρους parking στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις και απολυμάνσεις σε βιομηχανικούς χώρους στο Καστέλι Χανίων
 • Άντληση υδάτων σε επαγγελματικούς χώρους στο Καστέλι Χανίων

Άντληση Υδάτων στο Καστέλι Χανίων

Η εταιρεία μας διαθέτει τα πιο υπερσύγχρονα μηχανήματα για αντλήσεις υδάτων στο Καστέλι  και σε όλο τον νομό Χανίων, και δρα αποτελεσματικά, σε κάθε χώρο που χρειάζεται άντληση υδάτων, αποφεύγοντας τα επιμέρους προβλήματα που μπορεί να προκύψουν όπως καταστροφή της περιουσίας του χώρου και φθορά των αντικειμένων. Όταν κάποιος χώρος, πλημμυρίσει, τα αποτελέσματα τιης καταστροφής είναι εμφανή, ο χώρος γίνεται αυτόματα ακατάλληλος για την διαμονή και χρειάζεται στις περισσότερες περιπτώσεις, ανακαίνιση επισκευή ή ανακατασκευή. Εμείς στη Αποφράξεις Ροή, έχουμε την δυνατότητα, να προλάβουμε τέτοιες καταστροφές, καθώς τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε αντλούν τα ύδατα σε ελάχιστο χρόνο, αρκεί να μας ενημερώσετε εγκαίρως και να προλάβουμε τις ζημιές. Αν αντιμετωπίζεται τέτοια προβλήματα στους χώρους σας, καλέστε μα αμέσως μόλις το αντιληφθείτε.

Κάθε είδους απόφραξη στο Καστέλι Χανίων

Όποιο σημείο του χώρου σας και αν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις αποφράξεις και τις βουλωμένες σωληνώσεις, για τις Αποφράξεις Ροή είναι στόχος επιλύσημος. Αντιμετωπίζουμε κάθε απόφραξη, με ιδιαίτερη προσοχή, σαν να συμβαίνει στους δικούς μας χώρους και με τον επαγγελματισμό μας και την ταχύτητα μας, έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο.  Κάθε είδους απόφραξη σε κατοικίες και σε επαγγελματικούς χώρους ειναι για μας υπόθεση λίγης ώρας. Ενδεικτικά σας παραθέτουμε αποφράξεις που αναλαμβάνουμε:

 • Απόφραξη νιπτήρα στο Καστέλι Χανίων
 • Απόφραξη μπανιέρας στο Καστέλι Χανίων
 • Απόφραξη κεντρικού δικτύου αποχέτευσης στο Καστέλι Χανίων
 • Απόφραξη υδρορροών στο Καστέλι Χανίων
 • Απόφραξη σιφονιών στο Καστέλι Χανίων
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στο Καστέλι Χανίων
 • Απόφραξη αποχετεύσεων στο Καστέλι Χανίων
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στο Καστέλι Χανίων
 • Έλεγχος σωληνώσεων με κάμερα στο Καστέλι Χανίων
 • Καθαρισμός σωληνώσεων στο Καστέλι Χανίων
 • Απόφραξη με χρήση πιεστικού στο Καστέλι Χανίων
 • Απόφραξη με υδροβολή στο Καστέλι Χανίων
 • Απόφραξη σε κάθετες σωληνώσεις στο Καστέλι Χανίων

Απολυμάνσεις- απεντομώσεις  χώρων στο Καστέλι Χανίων 

Ο χώρος έχει ανεπιθύμητους επισκέπτες; Κατσαρίδες και άλλα έντομα κυκλοφορούν στο χώρο σας και κάνουν το περιβάλλον ακατάλληλο για διαμονή; Ανησυχείτε για εστίες μικροβίων και ιών που μπορεί να υπάρχουν στο περιβάλλον και σε επιφάνειες του σπιτιού σας και να μεταδίδουν ασθένειες επικίνδυνες για την υγεία;

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι απολύμανση και απεντόμωση, για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό. Προστατέψτε τον χώρο σας και κρατήστε μακρυά τα μικρόβια και τους ιούς επιλέγοντας την Αποφράξεις Ροή για απολύμανση. Με τα μηχανήματα που διαθέτουμε και τα απολυμαντικά προϊόντα που δεν προκαλούν αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα, απολυμαίνουμε κάθε επιφάνεια και την ατμόσφαιρα του χώρου σας 100%.

Οι απολυμάνσεις είναι το στοιχείο μας και το γνωρίζουμε καλά!

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, κατέχει άριστες γνώσεις για το πως να απολυμάνει τον χώρο σας, χωρίς να αφήνει την παραμικρή αμφιβολία πως θα προκύψει εστία μόλυνσης μετά την απολύμανση.

 

Συντήρηση αποφράξεων στο Καστέλι Χανίων με συμβόλαιο και εγγύηση

Η μακροχρόνια εμπειρία μας,  μας κάνει γνώστες κάθε σας ανάγκης είτε για βουλωμένες αποφράξεις είτε για απολυμάνσεις και απεντομώσεις, για αυτό σας προσφέρουμε πακέτα που εξυπηρετούν κάθε επιχείρηση και κάθε κατοικία. Επιλέξτε κάποιο από τα πακέτα μας, σε μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια βάση, και εξοικονομίστε χρόνο και χρήμα. Για να μην πανικοβάλλεστε ερχόμενοι σε επαφή με βουλωμένες σωληνώσεις και στάσιμα λιμνάζουσα νερά, καλέστε μας τώρα γιατί η πρόληψη είναι καλύτερη από την επιδιόρθωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας  για κάθε είδους απόφραξη, για έκτακτα φαινόμενα άντλησεις υδάτων, για απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μικροβιοκτονίες. Είμαστε στην διάθεση σας 24ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, στο Καστέλι και σε όλα τα Χανιά.

Δείτε περισσότερα για Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στα Χανιά:

Call Now Button