ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΜΕΡΑΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΜΕΡΑΣΈλεγχος με χρήση κάμερας στα Χανιά

Για βλάβες που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι, και για σωληνώσεις με μεγάλη έκταση η χρήση κάμερας για τον έλεγχο και την απόφραξη είναι  ιδανική λύση. Οι κάμερα για τις αποφράξεις εντοπίζει με ακρίβεια το σημείο της βλάβης, και με το καταγραφικό που διαθέτει καταγράφει το σημείο για την επιδιόρθωση του. Οι κάμερες διαθέτουν ειδικούς αισθητήρες και μπορούν να εντοπίσουν ακόμα και ρωγμές σε κάθε είδους σωλήνωση από όποιο υλικό και να είναι κατασκευασμένη.

Η Αποφράξεις Ροή έχει στην κατοχή της υπερσύγχρονα μηχανήματα και στόλο οχημάτων με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για να σας παρέχει λύσεις στις αποφράξεις των σωληνώσεων στο αποχετευτικό σας σύστημα,  με χρήση ειδικών  μηχανημάτων καινοτόμων και πρωτοποριακών.

Στόχος μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση σας, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, πάντα σε προσιτές τιμές με αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει στις αποφράξεις σας σε κατοικίες, εξοχικά διαμερίσματα, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία και τουριστικές μονάδες.

Έλεγχος με κάμερα σε κάθε είδους αποφράξεις στα Χανιά

Η ομάδα μας, είναι η πρώτη δύναμη στα Χανιά στον τομέα των αποφράξεων και αυτό το οφείλουμε σε κάθε ευχαριστημένο πελάτη μας, που μας συνιστά ανεπιφύλακτα και σε άλλους νέους πελάτες. Για να διατηρήσουμε την φήμη σας και να σας ευχαριστήσουμε όλους, επενδύουμε σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την πιο γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σας. Στα  Χανιά   και σε όλο το νομό η εταιρεία μας, προβαίνει σε έλεγχο αποφράξεων με χρήση κάμερας ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία, και με το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, εντοπίζει κάθε φραγή και κάθε βουλωμένη σωλήνωση που δημιουργεί αποφράξεις.

Πλέον, οι μαζικές φραγές, οι διαβρώσεις από ρήξη χημικών, ή από φθορά λόγω παλαιότητας, εντοπίζονται απευθείας με την χρήση κάμερας. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη, γιατί μέσα από αυτήν εντοπίζονται τυχόν περάσματα εντόμων και τρωκτικών από το δίκτυο της αποχέτευσης σας.

Η εταιρεία μας, λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο και προβαίνει κατόπιν επικοινωνίας σε αποφράξεις κάθε είδους με χρήση κάμερας όπως:

 • Έλεγχος με κάμερα σε απόφραξη κάθετης σε κουζίνα στα Χανιά
 • Έλεγχος με κάμερα σε απόφραξη κάθετης σε τουαλέτα στα Χανιά
 • Έλεγχος με κάμερα σε απόφραξη κάθετων υδρορροών στα Χανιά
 • Έλεγχος με κάμερα σε απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό στα Χανιά
 • Έλεγχος με κάμερα σε απόφραξη μπανιέρας στα Χανιά
 • Έλεγχος με κάμερα  σε απόφραξη νιπτήρα στα Χανιά
 • Έλεγχος με κάμερα σε απόφραξη υδρορροών βεράντας στα Χανιά
 • Έλεγχος με κάμερα σε απόφραξη λεκάνης στα Χανιά
 • Συντήρηση Αποφράξεων στα Χανιά
 • Συντήρηση αποχέτευσης στα Χανιά

Έλεγχος αποφράξεων με κάμερα σε αποφράξεις σε κατοικίες στα Χανιά

Αν θεωρείτε πως η κατοικία σας, δε αντιμετωπίζει προβλήματα με τις αποφράξεις κάνετε μεγάλο λάθος, καθώς οι περισσότεροι πελάτες μας είναι αποφράξεις στις κατοικίες τους.  Η καθημερινή χρήση των σωληνώσεων και ιδιαίτερα η χρήση του νεροχύτη της κουζίνας, προκαλεί αποφράξεις στις σωληνώσεις του δικτύου σας. Αυτό επηρεάζεται από τα αποφάγια, τα λίπη, τα λάδια που ρίχνουν μέσα στο νεροχύτη, από το καθημερινό πλύσιμο των οικιακών συσκευών και των κουζινικών που χρησιμοποιούνται στο μαγείρεμα, και από διάφορα μικροαντικείμενα που πέφτουν μέσα από το στόμιο του νεροχύτη.

Πολλές νοικοκυρές  πιστεύουν πως το δίκτυο των σωληνώσεων στο σπίτι τους, αντιμετωπίζεται με αποφρακτικά προϊόντα του εμπορίου και πως η ζημιά στις σωληνώσεις τους είναι επιφανειακή και κοντά στο στόμιο του νεροχύτη.

Τι γίνεται όμως όταν το πρόβλημα βρίσκεται  στις επιδαπέδιες και στις επιτοίχιες σωληνώσεις;

Η Αποφράξεις ΡΟΗ, είναι  ορόσημο υπηρεσιών στις αποφράξεις με έλεγχο κάμερας στα Χανιά. Έχουμε την λύση στις αποφράξεις σε κάθετες και οριζόντιες σωληνώσεις που βρίσκονται στον τοίχο΄ή στο πάτωμα του σπιτιού,  και με την κάμερα, μπορούμε να επέμβουμε σε τέτοιες περιπτώσεις αναίμακτα, που άλλοι θα έπρεπε να τρυπήσουν και σκάψουν το πάτωμα ή τα τοιχώματα για να τις εντοπίσουν και να τις επιδιορθώσουν. Το κόστος από τέτοιες περιπτώσεις είναι τεράστιο, και θα χρειαστούν επιπλέον τεχνίτες, ενώ με την Αποφράξεις Ροή εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα.

Ο έλεγχος αποφράξεων με χρήση κάμερας είναι η μοναδική λύση για τέτοιες περιπτώσεις.

 • Έλεγχος αποφράξεων με χρήση κάμερας σε μονοκατοικίες στα Χανιά
 • Έλεγχος αποφράξεων με χρήση κάμερας σε διαμερίσματα στα Χανιά
 • Έλεγχος αποφράξεων με χρήση κάμερας σε υπόγειες κατοικίες στα Χανιά
 • Έλεγχος αποφράξεων με χρήση κάμερας σε ημιυπόγειες κατοικίες στα Χανιά
 • Έλεγχος αποφράξεων με χρήση κάμερας σε εξοχικές κατοικίες στα Χανιά
 • Έλεγχος αποφράξεων με χρήση κάμερας σε κλειστές βεράντες στα Χανιά
 • Έλεγχος αποφράξεων με χρήση κάμερας σε αποθήκες στα Χανιά
 • Έλεγχος αποφράξεων με χρήση κάμερας σε κλειστά πάρκινγκ στα Χανιά

Έλεγχος  αποφράξεων με χρήση κάμερας σε επαγγελματικούς χώρους στα Χανιά

Η αποφράξεις Ροή, αντιμετωπίζει με επαγγελματισμό και αξιοπιστία κάθε σας ανάγκη σε θέματα αποφράξεων, άντλησης υδάτων και απολυμάνσεων-απεντομώσεων σε κάθε επαγγελματικό χώρο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα, από μια βουλωμένη σωλήνωση στο αποχετευτικό σύστημα, που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Ειδικά σε επαγγελματικούς χώρους που εξυπηρετούν τους πελάτες τους με διαμονή ή σίτιση, όπως τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα τουριστικά καταλύματα, ο χώρος επιβάλλεται και πρέπει να παραμένει διαθέσιμος συνεχώς και άριστα προσεγμένος σε θέματα καθαριότητας και υγιεινής.

Σε άλλες περιπτώσεις απόφραξης σε σωληνώσεις επιδαπέδιες ή επιτοιχίες, θα χρειαζόταν για να φανερωθεί η βλάβη, να υπάρξει ένδειξη υγρασίας και φουσκώματος στους τοίχους. Πράγμα που ζημίωνε κάθε επαγγελματικό χώρο, με εργασίες αποκατάστασης. Σε κάθε επαγγελματικό χώρο η εταιρεία μας, αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες για γρήγορη αποκατάσταση της απόφραξης,  είναι σε ετοιμότητα να προσφέρει τις υπηρεσίες της με ταχύτητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

 • Έλεγχος με χρήση κάμερας σε εργοστάσια στα Χανιά
 • Έλεγχος με χρήση κάμερας σε βιομηχανικούς χώρους στα Χανιά
 • Έλεγχος με χρήση κάμερας σε βιοτεχνίες στα Χανιά
 • Έλεγχος με χρήση κάμερας σε συνεργεία αυτοκινήτων στα Χανιά
 • Έλεγχος με χρήση κάμερας σε γκαράζ στα Χανιά
 • Έλεγχος με χρήση κάμερας σε γραφεία στα Χανιά
 • Έλεγχος με χρήση κάμερας σε καταστήματα στα Χανιά
 • Έλεγχος με χρήση κάμερας σε υπόγεια καταστήματα στα Χανιά
 • Έλεγχος με χρήση κάμερας σε κλειστά πάρκινγκ στα Χανιά
 • Έλεγχος με χρήση κάμερας σε καταστήματα εστίασης στα Χανιά
 • Έλεγχος με χρήση κάμερας σε ξενοδοχεία στα Χανιά
 • Έλεγχος με χρήση κάμερας σε τουριστικά καταλύματα στα Χανιά

Περιοχές για έλεγχο σε αποφράξεις με χρήση κάμερας στα Χανιά

Η έντονη δυσοσμία και η αργή αποστράγγιση είναι σημάδια κάποιας βουλωμένης απόφραξης στις σωληνώσεις σας. Μην περιμένετε το πρόβλημα σας να επεκταθεί και να δημιουργήσει και άλλα επιμέρους προβλήματα. Καλέστε μας και θα έρθουμε στο χώρο σας, στα Χανιά σε ελάχιστο χρόνο.

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει αποφράξεις κάθε είδους, απολυμάνσεις, άντληση υδάτων και απεντομώσεις στα Χανιά και σε όλο τον Νομό. Επικοινωνήστε μαζί μας για έλεγχο των αποφράξεων σας με χρήση κάμερας. Καλύπτουμε όλα τα Χανιά και περιοχές όπως:

Συμβουλές Αποφράξεων

Το κόστος μιας απόφραξης,  δεν είναι συγκεκριμένο. Διαφέρει και  κυμαίνεται ανάλογα  με το είδος και το μέγεθος κάθε ζημιάς στις αποφράξεις σας. Η Αποφράξεις Ροή, αφού ελέγξουν τις σωληνώσεις σας, θα σας ενημερώσουν για το κόστος της απόφραξης, πριν προβούν σε όποια άλλη διαδικασία.  Η τιμή που θα σας πουν, είναι η τελική χωρίς έξτρα χρεώσεις, πάντα προσιτή και οικονομική και με afterasales υπηρεσίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για έναν επιτόπιο έλεγχο στις αποφράξεις σας με χρήση κάμερας,και για οικονομικά πακέτα συντήρησης, ελέγχου και καθαρισμού των σωληνώσεων του αποχετευτικού σας συστήματος. Η Αποφράξεις Χανίων, είναι στην διάθεση σας ανά πάσα ώρα και στιγμή όλο το 24ωρο. Ακόμα και σε έκτακτες περιπτώσεις έρχεται στο χώρο σας σε ελάχιστο χρόνο.

 

Call Now Button