ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΔΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΔΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΔΑ

28210.61.28.63– 697.39.82.713

Η Αποφράξεις ΡΟΗ   με  εμπειρία πάνω από 20 χρόνια, δραστηριοποιείται στη Σούδα και σε όλο τον νομό Χανίων με μεγάλη αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό στον τομέα των αποφράξεων, και παρέχει τις υπηρεσίες της συνεχόμενα 24ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα, Σαββατοκύριακα, γιορτές και αργίες.

Με άρτια καταρτισμένο προσωπικό που ενημερώνεται καθημερινά και με στόλους που αυξάνονται συνεχώς, αποτελούμε την πρώτη δύναμη στα Χανιά, στον τομέα των αποφράξεων.Οι σχέσεις με τους πελάτες μας, είναι μακροχρόνιες με κύριο γνώμονα την δική τους ικανοποίηση, που προκύπτει από την άριστη εξυπηρέτηση μας, την ταχύτητα, την αμεσότητα μας και την αξιοπιστία μας.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας με ένα μόνο τηλεφώνημα, ερχόμαστε στο χώρο σας και επιλύουμε όποιο ζήτημα προκύψει σχετικά με τις αποφράξεις, τις απολυμάνσεις της απεντομώσης και την άντληση υδάτων.

Αποφράξεις σε κατοικίες στη Σούδα Χανίων

Όλες οι κατοικίες στη Σούδα και σε όλο τον Νομό Χανίων, συχνά αντιμετωπίζουν  πρόβλημα με τις βουλωμένες σωληνώσεις τους. Οι πελάτες μας,  παραπονιούνται για αργή αποστράγγιση στα νερά που περνάνε από τις σωληνώσεις και έντονη δυσοσμία γύρω από αυτές. Λόγω της καθημερινής χρήσης τους, πολλές φορές από τις σωληνώσεις περνάνε άθελα μας και μικροαντικείμενα, όπως χαρτί, αποτσίγαρα, φαγητά, λίπη και λάδια που είναι οι κύριοι λόγοι απόφραξης των σωληνώσεων.

Για να μην ταλαιπωρείστε και χάνετα χρόνο αναζητώντας λύσεις παροδικές, καλέστε την Αποφράξεις Ροή και θα είμαστε στην κατοικία σας σε ελάχιστο χρόνο. Τα βήματα που ακολουθούμε σας εγγυόνται ότι θα απαλλαγείτε από τις βουλωμένες σωληνώσεις και δεν θα αντιμετωπίσετε ξανά πρόβλημα με αυτές.

Δίπλα σας, όλο το 24ωρο, για κάθε είδους απόφραξη στις κατοικίες σας, με ένα μόνο τηλεφώνημα

 

Αναλαμβάνουμε  κάθε είδους απόφραξη σε κατοικίες στη Σούδα Χανίων όπως:

 • Αποφράξεις σε κατοικίες στη Σούδα Χανίων
 • Αποφράξεις σε διαμερίσματα στη Σούδα Χανίων
 • Αποφράξεις σε μονοκατοικίες στη Σούδα Χανίων
 • Αποφράξεις σε μπαλκόνια στη Σούδα Χανίων
 • Αποφράξεις σε αποθήκες στη Σούδα Χανίων
 • Αποφράξεις σε ημιυπόγεια στη Σούδα Χανίων
 • Αποφράξεις σε ισόγεια στη Σούδα Χανίων

Αποφράξεις σε εξοχικές κατοικίες στη Σούδα Χανίων

Μπορεί η Σούδα να  έχει στην πλειοψηφία της μόνιμους  κατοίκους, αλλά είναι πολλοί και αυτοί που έχουν εξοχικά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην περιοχή. Λόγω της αδράνειας των χώρων και δη των σωληνώσεων της αποχέτευσης τους περισσότερους μήνες,  ο έλεγχος και ο καθαρισμός των σωληνώσεων πρέπει να γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο πριν την επίσκεψη σας στα εξοχικά.

Με ένα πακέτο συντήρησης από τις Αποφράξεις Ροή, που περιλαμβάνει έλεγχο καθαρισμό και συντήρηση των αποφράξεων, απολύμανση και απεντόμωση αν χρειάζεται, θα απολαύσετε τις διακοπές σας χωρίς ανεπιθύμητα προβλήματα.

Καλέστε την εταιρεία μας για ραντεβού ή για έκτακτη ανάγκη και σύντομα η ομάδα μας θα βρίσκεται στο χώρο σας.

Αποφράξεις σε ξενοδοχεία και τουριστικές μονάδες στη Σούδα Χανίων

Η Σούδα με το εμπορικό λιμάνι και το αεροδρόμιο που είναι σε κοντινή απόσταση, αποτελεί τον κεντρικό κόμβο υποδοχής των επισκεπτών στα Χανιά. Τα ξενοδοχεία και οι τουριστικές μονάδες, έχουν αυξημένη ζήτηση όλο το χρόνο και για αυτό πρέπει να επιμελούνται συνεχώς την καθαριότητα και την υγιεινή του χώρου τους. Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα ξενοδοχεία είναι μεγάλος και κανένας επαγγελματίας του κλάδου δεν θέλει να ακούει παράπονα και αρνητικά σχόλια από τους πελάτες του.

Για τον λόγο αυτό, διατηρείστε τους χώρους σας καθαρούς, χωρίς πηγές μικροβίων και ικανοποιήστε τους πελάτες σας στο έπακρο. Κάντε τακτική απολύμανση και απεντόμωση και κυρίως ελέγξτε τις σωληνώσεις σας για τυχόν αποφράξεις για να μην βρεθείτε προ τετελεσμένων γεγονότων.

Η εταιρεία μας, αναγνωρίζοντας κάθε ανάγκη της επιχείρησης σας, σας προσφέρει τις υπηρεσίες της, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγύηση των αποτελεσμάτων εργασίας μας.

Αποφράξεις σε επαγγελματικούς χώρους στη Σούδα Χανίων

Κάθε επαγγελματίας στη Σούδα Χανίων, στοχεύει στο υψηλό πελατολόγιο και στην αύξηση των κερδών του.  Η λειτουργία μιας επιχείρησης εξαρτάται και από την καθαριότητα και την υγιεινή της. Κανένας πελάτης δεν μπαίνει σε χώρους που υπάρχει δυσοσμία, λιμνάζουσα νερά και διάφορα έντομα.

Επομένως, οι επαγγελματικοί χώροι πρέπει να είναι άριστα προσεγμένοι σε θέματα καθαριότητας και υγιεινής. Για να το καταφέρετε αυτό απλά καλέστε την Αποφράξης Ροή.  Το συνεργείο μας, αναλαμβάνει την καθαριότητα του χώρου σας, με εξειδικευμένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και προβαίνει στην απεντόμωση και στην απολύμανση με 100% αποτελέσματα επιτυχίας και με χρήση κάμερας ελέγχει κάθε σωλήνωση που ενδεχομένως να προκαλέσει απόφραξη.

Επιπλέον σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο από τα πακέτα συντήρησης για επαγγελματικούς χώρους, και να τα προσαρμόσετε σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Ακόμα και σε έκτακτες περιπτώσεις πλημμύρας, το συνεργείο μας, ανταποκρίνεται εγκαίρως επεμβαίνοντας με άμεσα και αποτελεσματικά με άντληση υδάτων.

Δείτε επαγγελματικούς χώρους που αναλαμβάνουμε στη Σούδα Χανίων:

 • Αποφράξεις και απολυμάνσεις σε γραφεία στη Σούδα Χανίων
 • Αποφράξεις και απολυμάνσεις σε βιομηχανίες στη Σούδα Χανίων
 • Αποφράξεις και απολυμάνσεις σε ισόγεια καταστήματα στη Σούδα Χανίων
 • Αποφράξεις και απολυμάνσεις σε ημιυπόγεια καταστήματα στη Σούδα Χανίων
 • Αποφράξεις και απολυμάνσεις σε χώρους parking στη Σούδα Χανίων
 • Αποφράξεις και απολυμάνσεις σε βιομηχανικούς χώρους στη Σούδα Χανίων
 • Αποφράξεις και απολυμάνσεις σε καταστήματα εστίασης στη Σούδα Χανίων
 • Αποφράξεις και απολυμάνσεις σε χώρους αισθητικής στη Σούδα Χανίων

Άντληση υδάτων στην Σούδα Χανίων

Οι καιρικές συνθήκες τις περιοχής και οι έντονες κατά καιρούς βροχοπτώσεις είναι η αιτία για να πλημμυρίσει ο χώρος σας.  Οι ισόγειοι και υπόγειοι χώροι είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν συχνότερα πρόβλημα από έκτακτα φαινόμενα. Επίσης, μια διαρροή στο δίκτυο της ύδρευσης μπορεί να προκαλέσει πλημμύρα ακόμα σε χώρους που είναι σε όροφο.

Η εταιρεία μας, ως πρωτοπόρα στην άντληση υδάτων, διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα που αντλούν το νερό σε ελάχιστο χρόνο ενώ το συνεργείο μας, σας ενημερώνει αν χρειάζεται επιπλέον έλεγχο ή απολύμανση ο χώρος σας μετά από την πλημμύρα.  Και σε έκτακτες περιπτώσεις ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας σε ελάχιστο χρόνο, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις και στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές.

Κάθε είδους απόφραξη στη Σούδα Χανίων

Οι αποφράξεις είναι το στοιχείο μας και το γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και να πανικοβάλλεστε αν παρατηρήσατε κάποια ένδειξη για βουλωμένες σωληνώσεις. Όπου και αν εμφανίζεται το πρόβλημα, το έμπειρο προσωπικό μας, γνωρίζει καλά  πως να επιλύσει κάθε είδους απόφραξη στο χώρο σας.  Δείτε ενδεικτικά υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε:

 • Έλεγχος σωληνώσεων με τη χρήση κάμερας στη Σούδα Χανίων
 • Μηνιαία συντήρηση για έλεγχο αποφράξεων στη Σούδα Χανίων
 • Καθαρισμός  σωληνώσεων κουζίνας στη Σούδα Χανίων
 • Αποφράξεις σε νιπτήρες  μπάνιου στη Σούδα Χανίων
 • Αποφράξεις σε μπανιέρες στη Σούδα Χανίων
 • Αποφράξεις κεντρικών σωληνώσεων με χρήση πιεστικού στη Σούδα Χανίων
 • Καθαρισμός σε αποχετεύσεις με χρήση πιεστικού στη Σούδα Χανίων
 • Αποφράξεις σε κεντρικό δίκτυο στη Σούδα Χανίων
 • Αποφράξεις υδρορροών και σιφονιών βεράντας στη Σούδα Χανίων
 • Αποφράξεις λεκάνης τουαλέτας στη Σούδα Χανίων
 • Αποφράξεις σε κάθετες σωληνώσεις στη Σούδα Χανίων
 • Αντλήσεις υδάτων από κάθε χώρο στη Σούδα Χανίων
 • Καθαρισμός αποχετεύσεων με υδροβολή στη Σούδα Χανίων

Απολυμάνσεις- απεντομώσεις  χώρων στη Σούδα Χανίων

Η Αποφράξεις Ροή, διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα και άρτια καταρτισμένο προσωπικό  και αναλαμβάνει εκτός των άλλων απολυμάνσεις, μικροβιοκτονίες, απεντομώσεις και απολυμάνσεις στη Σούδα Χανίων.

Με προϊόντα  που δεν προκαλούν αλλεργίες, δερματικά ή αναπνευστικά προβλήματα πιστοποιημένα από το Υπουργείο Γεωργίας και χωρίς χημικά, σας εγγυάται 100% απολύμανση στους χώρους σας. Στις περιπτώσεις έξαρσης ιώσεων, όπως της γρίπης Η1Ν1 και του κορωναϊού covid-19,  δρούμε προσεγμένα με γνώμονα την υγεία σας και την ασφάλεια σας, απολυμαίνουμε κάθε επιφάνεια και εσωτερικό περιβάλλον του χώρου σας.

Επίσης διαθέτουμε ειδικά μηχανήματα για απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε πλοία, σκάφη και μέσα μαζικής μεταφοράς σε δημόσια ή ιδιωτική συγκοινωνία.

Οι κατσαρίδες, τα κουνούπια και άλλα έντομα και τρωκτικά είναι πηγές μικροβίων  και  μικροοργανισμών που προκαλούν προβλήματα στην υγεία αλλά στην αισθητική του χώρου μας.

Πολλοί ψάχνουν στη αγορά εντομοαπωθητικά με έντονη δράση, για να καταπολεμήσουν τα έντομα. Εμείς δεν σας λέμε ότι δεν είναι σωστό, αλλά σας υπενθυμίζουμε πως τα έντονα χημικά προκαλούν προβλήματα στο αναπνευστικό μας σύστημα και η δράση τους δεν εντοπίζει τις φωλιές τέτοιων εντόμων.

Μην ψάχνετε τρόπους για να απολυμάνετε το σπίτι σας στη Σούδα, εμπιστευτείτε τους ειδικούς. Η Αποφράξεις ΡΟΗ έχει άριστη τεχνογνωσία  στις απολυμάνσεις και τις απεντομώσεις και διαθέτει τα κατάλληλα μηχανήματα με 100% αποτελέσματα.

Συντήρηση αποφράξεων στη Σούδα Χανίων με συμβόλαιο και εγγύηση

Η εταιρεία μας, σας παρέχει πακέτα συντήρησης των αποφράξεων σας με μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια ισχύ. Τα πακέτα περιλαμβάνουν:

 • Έλεγχο και καθαρισμό των σωληνώσεων της αποχέτευσης
 • Απολύμανση και μικροβιοκτονία
 • Απεντόμωση και μυοκτονία

Κάθε πακέτα μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και τις ανάγκες κάθε χώρους σας. Από κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία και τουριστικές μονάδες, όποιος και αν είναι ο χώρος σας, υπάρχει το ιδανικό πακέτο.

Η Αποφράξεις Ροή, είναι δίπλα σας, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, σε ελάχιστο χρόνο, με aftersales υπηρεσίες και πάντα με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας, για κάθε είδους απόφραξη, απολύμανση, απεντόμωση και έκτακτες περιπτώσεις άντλησεις υδάτων στη Σούδα Χανίων. Είμαστε έτοιμοι για να σας εξυπηρετήσουμε, 24ώρες το 24ώρο επτά ημέρες την εβδομάδα.

Δείτε περισσότερα για Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στα Χανιά:

Call Now Button