ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

28210.61.28.63– 697.39.82.713

Η Αποφράξεις Ροή δραστηριοποιείται στον χώρο των αποφράξεων, απολυμάνσεων και απεντομώσεων με μια εικοσαετή εμπειρία, στην Παλαιοχώρα Χανίων. 

Με την άμεση επέμβαση,την τεχνογνωσία του προσωπικού μας και τα εγγυημένα αποτελέσματα, έχουμε κατακτήσει την πρώτη θέση στον χώρο των αποφράξεων στα Χανιά και σε όλο τον νομό. Επίσης, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας και ο στόλος των οχημάτων που διαρκώς αυξάνεται, είναι το κλειδί της επιτυχίας μας. Η μακρόχρονη εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τα παραπάνω μας βοηθάνε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία και να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη επιτυχία κάθε απόφραξη, με μικρό ή μεγάλο μέγεθος ζημιάς.

Καλώντας μας ολόκληρο το 24ωρο όλες τις ημέρες της εβδομάδας, το συνεργείο μας έρχεται στον χώρο άμεσα για να αποκαταστήσει την βλάβη και να απαλλαγείτε οριστικά από  οποιοδήποτε πρόβλημα  αφορά αποφράξεις στα Χανιά.

Αποφράξεις των επαγγελματικών χώρων στην Παλαιοχώρα Χανίων

Κάθε επαγγελματικός χώρος έχει την αντιμετώπιση που του αρμόζει από την εταιρεία μας. Ακούγοντας πολλοί, τον όρο “απόφραξη” τον συνδυάζουν με προβλήματα σε κατοικίες. Γεγονός που δεν ισχύει γιατί και οι επαγγελματικοί χώροι συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις αποφράξεις τους. Κάθε περίπτωση για εμάς είναι μια καινούρια πρόκληση, ένας καινούριος στόχος που καταφέρνουμε με επιτυχία να περάσουμε. Εκτός από οικιακούς πελάτες αναλαμβάνουμε αποφράξεις σε επαγγελματικούς χώρους στην Παλαιοχώρα όπως:

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Αποφράξεις εργοστασίων στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Αποφράξεις γραφείων στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Αποφράξεις καταστημάτων στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Αποφράξεις υπόγειων χώρων στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Αποφράξεις parking στην Παλαιοχώρα Χανίων

Αποφράξεις κατοικιών στην Παλαιοχώρα Χανίων

Τα σπίτια αντιμετωπίζουν συχνότερα προβλήματα στις σωληνώσεις  και στο αποχετευτικό δίκτυο που συνδέεται με τα κεντρικά φρεάτια. Πολλές φορές το πρόβλημα δεν είναι εμφανή και όσες προσπάθειες και να κάνουν  με χρήση διάφορων χημικών και προϊόντων αποφράξεων του εμπορίου το πρόβλημα παραμένει με αποτέλεσμα να προκαλεί ζημιές που δύσκολα αντιμετωπίζονται. Προκειμένου να σπαταλάτε χρήματα και χρόνο σε προϊόντα και τρόπους που δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα καλέστε την Αποφράξης Ροή. Η ομάδα μας έρχεται στην κατοικία σας στην Παλαιοχώρα σε ελάχιστο χρόνο και αντιμετωπίζει προβλήματα όπως:

 • Αποφράξεις κατοικιών στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Αποφράξεις διαμερισμάτων στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Αποφράξεις μπαλκονιών στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Αποφράξεις εξοχικών στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Αποφράξεις ισόγειων κατοικιών στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Αποφράξεις ημιυπόγειων στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Αποφράξεις μονοκατοικιών στην Παλαιοχώρα Χανίων

Αποφράξεις Εξοχικών Κατοικιών Παλαιοχώρα Χανίων

Κάθε καλοκαίρι οι εξοχικές κατοικίες στην Παλαιοχώρα Χανίων και σε όλο τον νομό, γεμίζουν από επισκέπτες που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα εξοχικά τους. Σε κάθε νέα σεζόν που ξεκινάνε οι διακοπές σας,  για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα αποφράξεων ή με ανεπιθύμητα έντομα και μικροοργανισμούς, πραγματοποιήστε έναν έλεγχο στις αποφράξεις σας και κάντε απεντόμωση στους χώρους του εξοχικού σας πριν την διαμονή σας. Επιλέξτε ένα από τα πακέτα συντήρησης που σας προσφέρουμε, και ξενοιάστε  οριστικά από τα προβλήματα των αποφράξεων στο εξοχικό σας.

Αποφράξεις σε ξενοδοχεία στην Παλαιοχώρα Χανίων

Τα Χανιά ως πόλος έλξης πολλών τουριστών, αυξάνει την ζήτηση σε ξενοδοχεία και στην Παλαιοχώρα Χανίων, καθώς πολλοί επισκέπτες επιλέγουν τα ξενοδοχεία της για να περάσουν τις διακοπές τους. Η περιποίηση των χώρων των ξενοδοχείων και η συνεχής καθαριότητα και υγιεινή που προσφέρουν, έχουν ως αποτέλεσμα τους ευχαριστημένους και τους ικανοποιημένους πελάτες.  Αν παρουσιαστεί βλάβη πρέπει το πρόβλημα να αποκατασταθεί εγκαίρως, για να μην αλλοιωθεί η εικόνα του ξενοδοχείου προς τους πελάτες.

Ένα μεγάλο μειονέκτημα των ξενοδοχείων είναι πως όσο σωστή και τακτική καθαριότητα και να γίνεται, λόγω μεγάλης κίνησης ατόμων, εμφανίζονται μικρόβια και μικροοργανισμοί. Η απολύμανση και η απεντόμωση είναι η ιδανική λύση, για να διατηρηθεί η φήμη της επιχείρησης σε υψηλά επίπεδα.

Αποφράξεις σε τουριστικές μονάδες στην Παλαιοχώρα Χανίων

Η εταιρεία Αποφράξεις Ροή, λύνει το πρόβλημα στο αποχετευτικό σύστημα των τουριστικών μονάδων με τακτικό έλεγχο και καθαρισμό των σωληνώσεων. Αν έχετε ενδείξεις απόφραξης, όπως η έντονη δυσοσμία ή η αργή αποστράγγιση από τις σωληνώσεις σας,  μην τις αμελείτε, είναι σημάδια πως υπάρχει πρόβλημα με βουλωμένες σωληνώσεις και αν το πρόβλημα διογκωθεί, μπορεί η ζημιά που θα προκαλέσει να σας κοστίσει αρκετά χρήματα και μεγάλη απώλεια χρόνου.

Απαλλαχτείτε από προβλήματα  βουλωμένων σωληνώσεων καλώντας την Αποφράξεις Ροή ολόκληρο το 24ωρο για υποστήριξη και μείνετε και εσείς ικανοποιημένοι όπως και οι υπόλοιποι πελάτες μας.

Αποφράξεις κάθε είδους στην Παλαιοχώρα Χανίων 

Οι αποφράξεις ως έννοια ορίζονται οι διαδικασίες που γίνονται για να ξεβουλώσει ή να καθαρίσει κάποια σωλήνωση του αποχετευτικού συστήματος.  Οι εργασίες αυτές μπορεί να γίνουν μεμονωμένα ή αν το πρόβλημα είναι γενικό να γίνει έλεγχος σε κάθε σωλήνωση. Η ομάδα μας αναλαμβάνει κάθε έιδους απόφραξη στη Παλαιοχώρα Χανίων και τις αντιμετωπίζει όλες με πολύ μεγάλη επιτυχία, όπως η εμπειρία μας, μας έχει αποδείξει. Επομένως είμαστε στη διάθεση σας να αντιμετωπίσουμε προβλήματα όπως:

 • Απόφραξη νιπτήρα στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Απόφραξη μπανιέρας στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Απόφραξη λεκάνης στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Έλεγχος με κάμερα στην Παλαιοχώρα Χανίων
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό στην Παλαιοχώρα Χανίων

Απολυμάνσεις και απεντομώσεις στην Παλαιοχώρα Χανίων

Με ένα τηλεφώνημα η Αποφράξεις ΡΟΗ έρχεται στο χώρο σας στην Παλαιοχώρα Χανίων και πραγματοποιεί απολυμάνσεις και μικροβιοκτονίες  σε κάθε περίπτωση που υπάρχουν μικρόβια και μικροοργανισμοί που προκαλούν ιώσεις όπως ο ιός της γρίπης Η1Ν1 και του κορωναϊού covid-19, διατηρώντας τον χώρο σας καθαρό και 100% υγιεινό. Επιπλέον σε περιπτώσεις που ταλαιπωρείστε από ανεπιθύμητα έντομα και μούχλα από υγρασία που εκκρίνει ουσίες με συνέπειες τα αναπνευστικά προβλήματα κάνουμε απεντόμωση, μυοκτονία και απολύμανση και σας παραδίδουμε καθαρή ατμόσφαιρα χωρίς έντομα και άσχημες οσμές.

Ο στόλος μας με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό είναι σε ετοιμότητα για όταν μας χρειαστείτε και καταφθάνει άμεσα στον χώρο σας, ακόμα και σε περιόδους υψηλής ζήτησης και με τα κατάλληλα προϊόντα  απομακρύνει έντομα και μικρόβια μια για πάντα.

Συμβόλαιο συντήρησης αποφράξεων στην Παλαιοχώρα Χανίων

Ο έλεγχος και καθαρισμός των αποφράξεων σας, είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να αμελείτε καθώς μπορείτε να προλάβετε σημαντικά προβλήματα που έχουν αρνητικές συνέπειες στον επαγγελματικό σας χώρο και στην κατοικία σας και η επιδιόρθωση τους μπορεί να κοστίζει μια περιουσία.

Με τις τακτικές και κατάλληλες συντηρήσεις στο δίκτυο σας, σε μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια βάση, ανάλογη των αναγκών σας, διατηρείτε τη υγιεινή και την καθαριότητα του χώρου σας, ώστε να εμποδίσετε τα μικρόβια και τα βακτήρια να αναπτυχθούν. Όλα μας τα συμβόλαια είναι προσαρμοσμένα στις δικές σας απαιτήσεις, πάντα με γνώμονα την σωστή σας εξυπηρέτηση,τα τέλεια αποτελέσματα και τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Άντληση Υδάτων στην Παλαιοχώρα Χανίων

Οι βροχοπτώσεις προκαλούν συχνά ορμητικούς χειμάρρους  που συνοδεύονται από σκουπίδια, χώματα, ρίζες και κλαδιά που φρακάρουν τα κεντρικά φρεάτια στους δρόμους με αποτέλεσμα τα νερά να ωθούνται με πίεση από εισόδους των χώρων μας. Η αποφράξεις Ροη, σε τέτοιο είδους έκτακτα φαινόμενα, έρχεται στο χώρο σας αμέσως μετά την ειδοποίηση σας και με τα ειδικά μηχανήματα που διαθέτει αναλαμβάνει την άντληση των υδάτων σας σε ελάχιστο χρόνο, αποτρέποντας την δημιουργία άλλων προβλημάτων και ζημιών στην περιουσία σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μην περιμένετε άλλο, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως, και θα σύντομα το συνεργείο μας θα βρίσκεται στο χώρο σας. Είμαστε στη διάθεση σας 24ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα, Κυριακές και αργίες.

Συμβουλές Αποφράξεων

Ποιοι είναι οι λόγοι που βουλώνει ο νεροχύτης της κουζίνας σας;

Οι κυριότεροι λόγοι που βουλώνει ο νεροχύτης της κουζίνας είναι:

 • Υπολείμματα φαγητού που περνάνε μέσα από τις σωληνώσεις
 • Λίπη και λάδια που αδειάζουν στο νεροχύτη
 • Απορρυπαντικά πιάτων
 • Λάθος εγκατάσταση και τοποθέτηση στις σωληνώσεις.

Πως γίνεται ο καθαρισμός και η συντήρηση στις αποχετεύσεις;

Η συντήρηση και ο καθαρισμός των αποχετεύσεων είναι μια διαδικασία που χρείαζεται την κατάλληλη τεχνογνωσία και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Οι ειδικοί στις αποφράξεις, ελέγχουν τις σωληνώσεις με ειδική κάμερα και αναλόγως την ζημιά προβαίνουν στις αντίστοιχες διαδικασίες για να τις αντιμετωπίσουν.

Δείτε περισσότερα για περιοχές αποφράξεων στα Χανιά:

Call Now Button