ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

28210.61.28.63– 697.39.82.713

Στον Πλατανιά Χανίων και σε όλα τα Χανιά, Η Αποφράξεις Ροή δραστηριοποιείται στον τομέα των αποφράξεων των απολυμάνσεων και τις αντλήσεις υδάτων με μακρόχρονη εμπειρία πάνω από 2ο έτη.

Η εταιρεία μας, διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τα μηχανήματα υπερσύγχρονης τεχνολογίας, για αυτό και παραμένει πρώτη δύναμη στον κλάδο των αποφράξεων εδώ και πολλά χρόνια.  Δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, βασισμένες στον επαγγελματισμό μας, την αξιοπιστία μας, την άμεση εξυπηρέτηση και την εγγύηση των αποτελεσμάτων της εργασίας μας.  Ανανεώνουμε διαρκώς το στόλο μας για να εξυπηρετούμε ταυτόχρονα κάθε πρόβλημα που προκύπτει στον Πλατανιά και σε όλο τον Νομό Χανίων.

Επεμβαίνουμε άμεσα, μετά από το τηλεφώνημα σας και μέσα σε ελάχιστο χρόνο αποκαταστούμε την ζημιά στις φραγμένες σωληνώσεις σας. Καλέστε μας όλο το 24ώρο, κάθε μέρα ακόμα και στις αργίες, είμαστε έτοιμοι για να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Αποφράξεις κατοικιών στον Πλατανιά Χανίων

Οι κατοικίες αντιμετωπίζουν συχνά πρόβλημα με τις αποφράξεις τους, καθώς η καθημερινή τους χρήση και η απρόσεκτη ρίψη μικροαντικειμένων στις σωληνώσεις δημιουργεί φραγές. Τις περισσότερες φορές το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί εφήμερα με χρήση διάφορων προϊόντων εμπορίου και με συσκευές οικιακής χρήσης όπως η βεντούζα. Το πρόβλημα όμως μπορεί να μην είναι εμφανή και να πρέπει να επέμβουν οι ειδικοί στις αποφράξεις. Η εταιρεία  μας, αναλαμβάνει κάθε είδους απόφραξη σε κατοικίες και με την χρήση κάμερας εντοπίζει ακόμα και την πιο βαθιά και δύσκολη απόφραξη και αποκαθιστά την βλάβη. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις όπως:

 • Αποφράξεις κατοικιών στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις διαμερισμάτων στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις μπαλκονιών στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις εξοχικών στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις ισόγειων κατοικιών στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις ημιυπόγειων στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις μονοκατοικιών στον Πλατανιά Χανίων

Αποφράξεις των επαγγελματικών χώρων στον Πλατανιά Χανίων

Εκτός από κατοικίες η εταιρεία μας εξυπηρετεί κάθε είδους απόφραξη σε επαγγελματικούς χώρους όπως:

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις εργοστασίων στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις γραφείων στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις καταστημάτων στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις τουριστικών επιχειρήσεων στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις καταστημάτων εστίασης στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις υπόγειων χώρων στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις parking στον Πλατανιά Χανίων

Κάθε επαγγελματικός χώρος, αντιμετωπίζεται σαν ξεχωριστό πρόβλημα, σαν μια νέα πρόκληση και στόχος μας είναι τα οριστικά αποτελέσματα μετά από την επιδιόρθωση της βλάβης. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη στους επαγγελματικούς σας χώρους ακόμα και στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές στον Πλατανιά.

Αποφράξεις Εξοχικών Κατοικιών στον Πλατανιά Χανίων

Οι εξοχικές κατοικίες στον Πλατανιά κάθε καλοκαίρι, γεμίζουν με τους επισκέπτες να προτιμούν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους δίπλα στην θάλασσα και κοντά στα Χανιά. Οι εξοχικές κατοικίες κατά τους χειμερινούς μήνες μένουν αρκετό χρόνο κλειστές, για αυτό πριν ξεκινήσετε την διαμονή σας το καλοκαίρι, θα πρέπει να κάνετε έναν προληπτικό έλεγχο και καθαρισμό των αποφράξεων σας, και μια απεντόμωση αν παρατηρήσετε έντομα και τρωκτικά στον χώρο σας.   Επιλέξτε ένα από τα πακέτα συντήρησης της εταιρείας μας και απαλλαγείτε από το άγχος  για το τι θα αντιμετωπίσετε στο εξοχικό σας.

Αποφράξεις σε ξενοδοχεία στον Πλατανιά Χανίων

Τα ξενοδοχεία στον Πλατανιά Χανίων, έχουν αυξημένη ζήτηση όλο το χρόνο και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Η κοντινή απόσταση από το κέντρο των Χανίων, αυξάνει περισσότερο τους επισκέπτες όλο το χρόνο.  Μέσα στις προδιαγραφές της διατήρησης υψηλής φήμης των ξενοδοχείων είναι η καθαριότητα και η υγιεινή των ξενοδοχείων και το ευχάριστο περιβάλλον διαμονής. Για να το καταφέρετε αυτό, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται εγκαίρως όποιο πρόβλημα προκύπτει, να κάνετε συχνή απολύμανση των χώρων ώστε να μην αφήνεται αμφιβολία στους πελάτες για την μετάδοση ιών και μικροβίων και απεντόμωση για να απαλλαγείτε οριστικά από ανεπιθύμητα έντομα και τρωκτικά.

Επιλέξτε ένα από τα πακέτα μας, και  ξενοιάστε από το άγχος των πιθανών προβλημάτων στον τομέα των αποφράξεων και της καθαριότητας.

Αποφράξεις σε τουριστικές μονάδες στον Πλατανιά Χανίων

Οι ευχαριστημένοι πελάτες δίνουν και τις καλύτερες κριτικές  για τις τουριστικές μονάδες που περνάνε τις διακοπές τους. Για να διατηρήσετε την φήμη σας και την αξιοπιστία σας και να αυξήσετε το πελατολόγιο σας πρέπει να διατηρείτε το χώρο σας καθαρό. Η εταιρεία μας, λύνει τα προβλήματα που προκύπτουν στο αποχετευτικό σύστημα των τουριστικών μονάδων με τακτικό έλεγχο και καθαρισμό των σωληνώσεων. Η έντονη δυσοσμία ή η αργή αποστράγγιση, είναι ενδείξεις που σημαίνουν πρόβλημα στις αποφράξεις σας. Μην τις αμελείτε, γιατί το πρόβλημα θα διογκωθεί και η ζημιά που θα προκύψει μπορεί να είναι ανεπανόρθωτη.

Για να απαλλαγείτε οριστικά από θέματα αποφράξεων, καλέστε την Αποφράξεις Ροή, 24ώρες το 24ωρο  και σας εγγυόμαστε  πως θα μείνετε ευχαριστημένοι εσείς από εμάς και οι πελάτες σας από εσάς.

Αποφράξεις κάθε είδους στον Πλατανιά Χανίων

Τόσο σε επαγγελματικούς χώρους αλλά και σε κατοικίες, τουριστικές μονάδες και ξενοδοχεία, η εταιρεία μας, αναλαμβάνει κάθε είδους απόφραξη, με μεγάλη ή μικρή έκταση και είναι δίπλα σας όλο το 24ωρο για να σας εξυπηρετήσει. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα σας, μπορείτε να μας καλέσετε και  θα εκπλαγείτε από την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας,  η τεχνογνωσία και η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση του προσωπικού μας, μας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους απόφραξη  στον Πλατανιά και σε όλο τον Νομό Χανίων. Είμαστε στην διάθεση σας για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε προβλήματα όπως:

 • Απόφραξη νιπτήρα στον Πλατανιά Χανίων
 • Απόφραξη μπανιέρας στον Πλατανιά Χανίων
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου στον Πλατανιά Χανίων
 • Απόφραξη λεκάνης στον Πλατανιά Χανίων
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών στον Πλατανιά Χανίων
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας στον Πλατανιά Χανίων
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών στον Πλατανιά Χανίων
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας στον Πλατανιά Χανίων
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών στον Πλατανιά Χανίων
 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό στον Πλατανιά Χανίων
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό στον Πλατανιά Χανίων
 • Έλεγχος με κάμερα στον Πλατανιά Χανίων
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό στον Πλατανιά Χανίων
 • Απολυμάνσεις και μικροβιοκτονίες στον Πλατανιά Χανίων
 • Απεντομώσεις και μυοκτονίες στον Πλατανιά Χανίων

Απολυμάνσεις και απεντομώσεις στον Πλατανιά Χανίων

Ο Πλατανιάς σφύζει από ζωή και τουρισμό ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Τουρίστες από όλο τον κόσμο επισκέπτονται  τον Πλατανιά για τις διακοπές τους και φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η πολυκοσμία όμως, μερικές φορές κρύβει κινδύνους, όπως η μετάδοση ιώσεων που προκαλούν σοβαρά νοσήματα. Διατηρείστε τους χώρους σας και το περιβάλλον σας καθαρό, κάντε απολύμανση και μικροβιοκτονία και κρατήστε μακρυά μικρόβια, βακτήρια, μικροοργανισμούς και ιούς όπως τον Η1Ν1 και τον covid-19.  Επιπλέον συχνά παρατηρείται το φαινόμενο, ανεπιθύμητων εντόμων και τρωκτικών. Οι περισσότεροι κάνουν το λάθος να χρησιμοποιούν εντομοαπωθητικά του εμπορίου με έντονες οσμές.  Με αποτέλεσμα να καταπολεμούν τα έντομα αλλά όχι τις φωλιές τους και αυτά μετά από λίγο καιρό ξανά εμφανίζονται.

Η Αποφράξεις ΡΟΗ  αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες σας, σας παρέχει τις πιο εξελιγμένες υπηρεσίες για απολύμανση και απεντόμωση στις καλύτερες τιμές της αγορά με χρήση κατάλληλων και εγκεκριμένων προϊόντων χωρίς χημικά που δρουνε δραστικά και εξαφανίζουν κάθε εστία μικροβίου.

Είμαστε πάντα σε ετοιμότητα,  και σε περιόδους υψηλής ζήτησης, διατηρώντας τις ίδιες χαμηλες τιμές και την ταχύτητα  που μας διακρίνει.

 

Συμβόλαιο συντήρησης αποφράξεων στον Πλατανιά Χανίων

Στην Αποφράξεις Ροή, αναζητούμε καθημερινά τους βέλτιστους τρόπους για να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη. Κάθε μέρα που περνάει πετυχαίνουμε τους στόχους μας, και αυτό μας διατηρεί στην πρώτη θέση στις αποφράξεις στα Χανιά.  Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες σας, δημιουργούμε για σας, ιδανικά πακέτα και συμβόλαια συντήρησης με τις πιο προσιτές τιμές. Ο έλεγχος και ο καθαρισμός των αποφράξεων σας, η απολύμανση και η απεντόμωση είναι οι υπηρεσίες που περιλαμβάνουν τα πακέτα μας, και ανάλογα με το είδος των αποφράξεων και του χώρου σας, διακρίνονται σε μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια.

Μην περιμένετε να εμφανιστεί το πρόβλημα για να μας ειδοποιήσετε, προλάβετε την πιθανή ζημιά και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα.

 

Άντληση Υδάτων στον Πλατανιά

Οι πλημμυρισμένοι χώροι, δημιουργούν αισθητικά προβλήματα, φθορά σε περιουσίες και είναι συχνά εστίες μικροβίων που προκαλούν μολύνσεις. Τα προβλήματα από τα λιμνάζουσα και βρώμικα ύδατα συχνά συνοδεύονται από επιμέρους προβλήματα όπως φθορά σε τοίχους και πατώματα, καταστροφή των συσκευών ακόμα και βραχυκυκλώματα. Για να αποτρέψετε όλα αυτά τα προβλήματα καλέστε αμέσως την Αποφράξεις Ροή, μόλις αντιληφθείτε το πρόβλημα.

Ακόμα και σε έκτακτα προβλήματα η εταιρεία μας, είναι δίπλα σας σε ελάχιστο χρόνο και με ειδικά μηχανήματα προχωρά στη άντληση των υδάτων με μεγάλη ταχύτητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε τώρα την Αποφράξεις Ροή, για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στις αποφράξεις σας στον Πλατανιά Χανίων.Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε κάθε μέρα κάθε ώρα, 24/7.

Συμβουλές Αποφράξεων

Ποιοι είναι οι λόγοι που βουλώνει ο νεροχύτης της κουζίνας σας;

Οι  πιο σημαντικοί λόγοι  που βουλώνει ο νεροχύτης της κουζίνας είναι:

 • Λίπη και λάδια που αδειάζουν στο νεροχύτη
 • Απορρυπαντικά πιάτων
 • Λάθος εγκατάσταση και τοποθέτηση στις σωληνώσεις.
 • Υπολείμματα φαγητού που περνάνε μέσα από τις σωληνώσεις

.

Δείτε περισσότερα για περιοχές αποφράξεων στα Χανιά:

Call Now Button